Поточний стан справ із ремонтами доріг у Львові - Блог про Львів

Поточний стан справ із ремонтами доріг у Львові

Ремонт доріг у Львові

Пам’ятаєте старий анекдот, де мер міста Львова сідає у таксі і просить його завезти на вокзал за 10-ть хвилин бо не встигає. Таксист тоді погодився допомогти, але при умові що мер зав’яже очі і не буде бачити, якими дорогами їхати.

Мотивував своє рішення таксист тоді тим, що якщо глава міста побачить як вони їхатимуть, то й ці дороги буде перекопано.

І справді, якщо глянути на ремонти доріг, які останнім часом проводяться у нашому місті, то розумієш, що реально водіїв шкода. Їм буває ну, дужеееееееееее вже важко.

Ледве не кожного дня приходиться робити об’їзди.

Блог Воробуса вирішив хоч трохи допомогти і водіям автомобілів, і людям, які користуються громадським транспортом і дізнатися, а коли завершаться ці всі ремонти?

Проспект Свободи

Пам’ятаю коли перший раз проходив повз нього, то просто отетерів. Його так були розрили, що складалося таке враження його до наступного літа не зремонтують. Зробили як цього захотіли…

22 жовтня проїзд на проспекті Свободи було повністю відкрито для руху транспорту. Єдине, що ще залишилося зробити, так це довести до ладу велосипедні доріжки, а також тротуари про які так давно говорилося.

Можливо нарешті навпроти банку буде все так як книжка пише.

Вулиця Стуса

Як казав Микола: «нехай проблеми та негоди не роблять вам у житті погоди». Так само і тут.

Також читайте:   Як дістали ті ремонти у Львові

До кінця року цю вулицю точно не відкриють для проїзду. Причина – прокладання трамвайної колії на Сихів. Тих, хто вірить, що трамвай на Сихів поїде цього року таки розчарую. Цього не станеться, бо є багато проблем із комунікаціями і не лише.

Тому, за Стуса поки що можна забути.

Вулиця Сихівська

Ось де були останнім часом пробки, так це на Сихівському мості неподалік готелю «Соната». Де лише автомобілі та інший транспорт не робили об’їзд. Зараз роботи вже практично завершені і з дня на день водії зможуть їздити по двох смугах.

Зараз це можна зробити лише на одній.

Вулиця Богдана Хмельницького

Роботи тут тривають з березня місяця і ніяк робітники не можуть їх завершити. Причин називають багато: погане фінансування, не та кваліфікація робітників, проблеми з колекторами тощо.

Все це добре, але люд то чекає на відкриття вулиць, відновлення руху громадського транспорту тощо.

Так от, вулицю Хмельницького мають відкрити для проїзду до 14 листопада, Щоправда станеться це лише до вулиці Шкільної. Решту ж робіт обіцяють завершити до кінця поточного року.

А далі ще Мечнікова прийме естафету…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*