Для чого садити дерева взимку? - Блог про Львів

Для чого садити дерева взимку?

Дерева на Петрушевича

Продовжуємо…

День четверга триває і після півторагодинного сонця, йому на зміну прийшла похмура погода й все йде до того, що незабаром буде знову падати дощ.

Пора би вже звикати людям до такої погоди, адже вже з суботи синоптики прогнозують дощ з, увага, снігом. Тому, як би там хто чого не очікував, але прийдеться змиритися із зимою.

Вона попереду…

Я не так просто заговорив про зміну погоди, бо деякі речі, що відбуваються у нашому місті мене просто розвеселили. Спершу сміявся, але коли сміх пройшов, то зрозумів що з таких дій потрібно плакати.

Реально не розумію, чому в нас все робиться через одне місце.

Що так сильно не сподобалося Воробусу? Як відомо, в суботу у Львові був великий футбол (Україна грала проти Словенії). І от, щоб автору не мати проблем із поїздом на стадіон, я з колегами вирішили приїхати на вулицю Шота Руставелі і вже звідти або автобусами, або ж тролейбусом їхати на стадіон під назвою «Арена Львів».

Приходимо на площу Петрушевича і ваш автор просто отетерів. Вздовж усієї вулиці насадили нові дерева. Для чого?

Цілий рік ніхто нічого не робив, а тут коли наступають холода, буде падати сніг, місто бере й насаджує дерева.

Також читайте:   У Львові вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Розмовляю із співробітницею, каже мені що можливо ці дерева стійкі до морозів? Можливо й так, але коли дивлюся на фото, то розумію, що нічого подібного. Особливо внизу жодного захисту нема. Мені деревця та аж шкода стало.

Але, і ще не все. Їхав якось по проспекті Чорновола, то там також насаджено багато дерев. Вони виглядають значно краще чим ті що на площі Петрушевича, але все рівно.

Хто це додумується робити подібне?

Я вважаю так. Прийде весна, потепліє, природа буде просинатися після зимової сплячки і це саме той час, коли можна насадити дерев, клумб і з часом дивитися як вони ростуть.

Можливо у коментарях мене сильно розкритикують, але ж на власну точку зору право то маю.

А дану публікацію завершу наступними словами: Особисто я вважаю, що все треба робити вчасно, а не спершу засмагати на сонці, а потім коли наступає мороз асфальтувати дороги, садити дерева, заливати бетон на фундамент.

Розум інколи також треба мати…

На сьогодні це ще не все і вже ввечері очікуйте звіт про товариський поєдинок команди «Нові Імена» проти колективу «Інемівка».

Незважаючи на те, що суперник грає в нижчі від нас лізі, думаю має бути достатньо таки цікаво.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*