Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Металург З. (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Металург З. (відео)

Карпати - Металург З

У 13-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Запоріжжя – команду Металург.

На радість львівським вболівальникам футболу, ця гра завершилася перемогою саме нашої команди з рахунком 1-0.

Що не кажіть, а люди встигли заскучати за перипетіями у місцевому чемпіонаті. То збірна грала, то тур перенесли через вибори. Одним словом, всі з нетерпінням очікували на відновлення поєдинків місцевого чемпіонату.

А тут, до слова, на поєдинок з Карпати приїхала команда, яка вже давно заявляла що на межі зникнення з футбольної карти – запорізький Металург.

За 11-ть турів ця команда зуміла набрати лише 3 очки. В кого ж ще як не у них було перемагати нашій команді?

Чимось мені ця гра нагадала нещодавню гру Ліги Чемпіонів в якій білоруський клуб «БАТЕ» приймав на своєму полі каталонську «Барселону».

Тоді, за перший тайм господарі поля ні разу не вдарили по воротах свого суперника, а фінальна статистика була шокуюча. І це матч Ліги Чемпіонів.

Тепер же якщо глянути на статистику гри між Карпатами та Металургом, також побачимо, що гості фактично не атакували.

За весь поєдинок вони спромоглися на 2 удари по воротах і лише один з них був в площину воріт. За кутові взагалі мовчу, їх не було.

Також читайте:   Карпати 0:2 Кривбас

Карпати ж завдали 20 ударів, 4 з яких влучили у площину.

Особливо в цій гру описувати нема чого.

Перший тайм – Карпати багато атакують, Запоріжжя стоїть в обороні і добре, що зі штрафного на 41-й хвилині забиває Костевич.

А так в другій 45-ти хвилинці були би муки.

Другий тайм – аналогічна картина. Господарі поля багато атакують, чудові моменти забити мали Гітченко та Карноза, а гості лише захищаються.

Скучно…

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу нашої команди з рахунком 1-0, а це означає, що саме команда Ігоря Йовічевіча набирає три очки й зберігає за собою із 16-ма очками в активі 7-е місце в турнірній таблиці.

Наступний, 14-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Зокрема, львівські Карпати свій поєдинок цього туру зіграють 7 листопада вдома проти харківського Металіста.

Так, суперник вже зараз не той що був колись, але за очки буде битися. Тому, гра обіцяє бути дуже цікавою, тим більше що харків’ян зараз ще тренує екс-тренер зелено-білих – Олександр Севідов.

Додам, що гра розпочнеться о 17 годині за київським часом.

Вболіваємо за Карпати, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*