Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:1 Металіст (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:1 Металіст (відео)

Карпати грають внічию з Металістом

У 14-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей з міста Харків – команду Металіст.

Команда зі Слобожанщини вже зараз не та що була. З фінансами проблеми і, відповідно, Металіст зараз не демонструє тієї гри, яку очікують від нього вболівальники.

Хоча, тепер дуже багато зрозумів, що у футболі результат залежить від багатьох чинників. І те, що команда їхала на цю гру автобусом – це якось не вкладається в жодні рамки. Уявіть собі в якому стані були футболісти коли приїхали у Львів.

Тим не менше, на поле вони вийшли і були дуже близькими до того, щоб здобути, увага, другу перемогу у цьому чемпіонаті.

Перша, як це не банально звучить відбулася у матчі з Карпатами ще на початку чемпіонаті.

Та, про все по-порядку.

Отже, вчорашній поєдинок на стадіоні «Україна» проходив якимись ривками. На початку «леви» створюють два небезпечні моменти, потім пів години команди грають «на винос», момент «Металіста» і їхній гол під кінець першого тайму (з подачі Соболя відзначився Прийомов).

Другий тайм – аналогічна ситуація. Початок – багато моментів Карпат, гол (удар вдався Голодюку), потім тривала пауза в грі без моментів і кінцівка від нашої команди.

Також читайте:   Біля львівського університету Франка облаштують фан-зону

Якщо чесно, хотілося бачити якогось більш живішого футболу. Але, схоже, що на даний момент рівень чемпіонату не дозволяє це зробити.

Звучить фінальний свисток, який у матчі між Карпатами та Металістом нічию 1-1, а це означає, що команди додають до свого активу по одному заліковому пункту.

Відтепер у турнірній таблиці львівська команда має у своєму активі 17 очок (7-е місце), а от харківська команда, відповідно, 10 очок (12-е місце).

Незвично бачити колись одного з лідерів національного чемпіонату так низько.

Наступний, 15-й тур чемпіонату відбудеться через два тижні. Так, так, у футбольній першості України знову наступає пауза, а все тому, що на наступних вихідних свої матчі буде проводити наша національна збірна.

Зараз будуть кинуті всі сили щоб допомогти нашій збірній вийти на чемпіонат Європи-2016 року, що наступного року буде проходити на полях Франції.

Що ж до наступного туру, то Карпати свій поєдинок зіграють 22 листопада на виїзді проти дніпродзержинської Сталі.

Ця гра розпочнеться о 17 годині за київським часом.

Насамкінець же, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. arhivarius 08.11.2015 пише:

    Воробусе, треба було подарувати тренеру Металіста пачку жилєток, щоб поголився, а то бачиш, що у них фінанасові проблеми. 😀

  2. zars 09.11.2015 пише:

    Карпати на всі ігри їздять автобусом…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*