Футбол. Чемпіонат України. Сталь Д. 1:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Сталь Д. 1:1 Карпати (відео)

Сталь - Карпати

Для Воробуса вихідні виявилися дуже напруженими, тому протягом цього понеділкового дня буду старатися порадувати наших читачів новими публікаціями.

А цікавих подій, до слова, було дуже і дуже багато.

Розпочнемо із тем спортивних, вчора, 22 листопада футбольні львівські Карпати проводили у рамках 15-ого туру чемпіонату свій черговий поєдинок.

Цього разу наша команда поїхала на виїзд до дніпродзержинської Сталі, яку, нагадаю, тренує вихованець львівського футболу – Володимир Мазяр.

Що тільки лише не говорили на минулому тижні про Карпати. Що й їхній головний тренер – Ігор Йовічевіч покидає команду, і що незабаром у Львів приїдуть іспанські спеціалісти.

Єдине про що не говорили, так це про сам футбол у виконанні нашої команди. Потрохи, але за «левів» вболівальники вже починають забувати. А дарма, це ж команда нашого міста, а ходить на неї мізерна кількість людей.

Тим не менше, на поєдинок 15-го туру Карпати поїхали грати у місто Дніпропетровськ. Саме там на полі «Метеор» команда Сталь поки що проводить свої офіційні поєдинки.

Розпочали краще цю гру таки наші футболісти. Вони раз за разом турбували кіпера господарів – Паньківа, але Юрій не помилявся.

Але, як це часто трапляється у футболі, взяла і забила команда-суперника.

Пішла подача з кутового, захист Карпат проспав Адамюка і той з меж штрафної вразив ворота зелено-білих.

Звісно, наші футболісти кинулися відігруватися, але Худоб’яку та Новотрясову бракує влучності.

Також читайте:   Де краще сидіти на стадіоні “Україна”

Другий тайм видався куди веселішим на події.

По-перше, гості зі Львова таки зуміли зрівняти рахунок в зустрічі. На 58-й хвилині після удару Худоб’яка кіпер Сталі Паньків відбив «шкіряного», але першим на добиванні був Гуцуляк, який відзначився прем’єрним голом за команду зі Львова.

А далі пішов відкритий футбол у виконанні обидвох команд. Відзначитися могла як одна, так і інша команди. Проте, або чудова гра воротарів, або виконавська майстерність підводила гравців.

Так тривало до 91-ї хвилини гри, коли рефері гри Барановський вказав на позначку. Чи було порушення правил від Голодюка на Кулачі? Як на мене, дуже вже суперечливий епізод.

Але, Бог на світі є. Виконувати «вирок» в Сталі пішов Котляр і пробив у штангу.

На цьому все…

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Сталлю та Карпатами бойову нічию 1-1, а це означає що команди, таким чином, додають до свого активу по одному заліковому балу.

Відтепер «леви» мають у своєму активі 18 очок і сьоме місце в турнірній таблиці. Сталь же із 13-ма пунктами знаходиться на 10-ому місці в турнірній таблиці.

Наступний, 16-й тур чемпіонату відбудеться рівно через тиждень. Зокрема, львівські Карпати свій поєдинок цього туру будуть проводити на своєму полі. Суперник – донецький Олімпік.

Початок гри на стадіоні «Україна» о 14 годині.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашній грі між Карпатами та Сталлю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*