Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар – Мальме. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар – Мальме. Анонс

Шахтар - Мальме

Після нетривалої паузи, повертається на стадіони Європи її величність Ліга Чемпіонів. Вже сьогодні у рамках групового турніру відбудуться матчі у 4-ох із 8-ми груп.

Звісно, що українських вболівальників футболу перш за все цікавить група «А», адже в ній виступає віце-чемпіон України – донецький Шахтар.

Сьогодні команда, яку тренує Мірча Луческу на полі стадіону «Арена Львів» буде приймати гостей із Швеції – команду «Мальме».

Вже традиційно, блог Воробус перед поєдинком спробує зробити такий собі анонс гри.

Чого слід очікувати від цієї гри, чи буде повним стадіон, традиційний прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Ні для кого не секрет, що «гірникам» у цьому матчі треба будь-що перемагати. І навіть скажу більше, щоб залишити за собою шанси на прохід хоча б у Лігу Європи треба це робити з різницею у два голи.

Чи під силу це нашій команді? Важко сказати. Ніби Шахтар показав всю свою силу у поєдинку з основним конкурентом у боротьбі за чемпіонство в Україні – київським Динамо, але потім то був провал у Швеції.

Так, зараз багато хто скаже, що команда з України володіла територіальною перевагою, не мала програвати, але ж моментів вона то зовсім не створювала.

Також читайте:   Шанси українських команд в 1/16 фіналу Ліги Європи

Мальме ж навпаки. Футболісти цієї команди сиділи у захисті і просто чекали на свій шанс. Таки дочекалися і якби в цей вечір гравці шведської команди були влучнішими, то поїхав би Шахтар додому з повною торбою голів.

Найважливіше питання сьогоднішнього вечора, а чи зуміє Шахтар у 4-ому матчі Ліги Чемпіонів забити перший свій гол?

Щодо кадрових втрат, то в нашої команди травмований лише Малишев, який і так не часто потрапляє в основний склад команди. Під питанням також Кучер та П’ятов, але думаю що вони сьогодні таки вийдуть на гру.

Традиційний прогноз від Воробуса

Те, що гра буде напруженою – це факт, але голів думаю багато не буде і команда з Донецька здобуде мінімальну вимучену перемогу.

Побачимо як буде насправді, а поки що, насамкінець скажу, що для тих, хто не зможе відвідати гру наживо (має бути, до слова, аншлаг), то буде телевізійна трансляція.

Розпочнеться вона о 21 годині 45 хвилин на телеканалі «Україна».

А вже завтра очікуйте на нашому блозі враження від гри. Воробус йде на стадіон щоб побачити те, що залишиться поза межами телевізійних камер.

Залишайтеся з нами!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*