Футзал. Чемпіонат України. Продексім 4:3 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Продексім 4:3 Енергія (відео)

Москвичов обігрує Енергію

Черговий робочий тиждень розпочався, тому поки є вільний час Ігор Воробус спробує порадувати наших читачів свіженькими публікаціями на блозі, який ви вже давно читаєте.

Розпочнемо з футзалу…

У 8-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія поїхала грати на виїзд у місто Херсон до місцевої команди Продексім, яка, до слова, являється дебютантом цьогорічних змагань.

Хоча, якщо подивитися по складу, то стає зрозуміло, що цей колектив аж ніяк не буде хлопчиками для биття.

За Продексім грають такі відомі гравці як: Скорий, Ципун, Волянюк, Сопільняк, Чуднов тощо.

Плюс до цього всього їх тренує знаний у минулому гравець (виступав за Шахтар) – Ігор Москвичов, який думаю не буде тягатися з командами, що не будуть претендувати за високі місця.

Десь так і думав, що гра в Херсоні для Енергії складеться важко. Хоча, якщо дивитися по перипетіях матчу, то могла наша команда і не програти якби краще реалізовувала свої моменти.

По ходу гри зелено-білі тричі вели у рахунку, але господарі паркету постійно відігрувалися. Досить вдало зіграла команда з Херсону при стандартах.

2 з 4 голів вони забили після виконання десятиметрових ударів.

А на останній хвилині екс-гравець Продексіма – Скорий і взагалі вирвав для своєї команди перемогу зумівши замкнути дальню штангу.

Також читайте:   УЄФА визначив час проведення матчів «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів у Єревані

В нашої ж команди відзначилися вже, традиційно, Михайло Грицина, граючий тренер – Павленко, а також Сергій Коваль, який зумів замкнути передачу якраз Грицини.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Продексіма із рахунком 4-3, а це означає, що саме ця команда додає три очки у свою скарбничку. На даний момент Москвичов та компанія мають у своєму активі 13 очок, гру в запасі й третє місце в турнірній таблиці.

Щось мені так здається, що якщо ця команда буде так і надалі грати, то в кінці чемпіонату вона буде одним із претендентів на медалі якщо не срібні, то бронзові точно.

Щодо Енергії, то ця команда їде з Херсона з нічим і спробує здобути очки вже у наступному матчі, який львівська команда зіграє аж 21 листопада на виїзді проти команди Титан-Зоря з містечка Покровське.

Поки ж що Павленко і компанія із 18-ма очками в активі посідають 2-е місце в таблиці команд екстра-ліги.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів якраз у поєдинку між Енергією та Продексімом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*