Футзал. Друга ліга аматорів. “Нові Імена” перемагають “Епіцентр” - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга аматорів. “Нові Імена” перемагають “Епіцентр”

Михайлишин повертається

У шостому турі другої ліги аматорського футзалу Львівщини команда «Нові Імена» грала проти колективу «Епіцентр».

Після великої кількості невдач права на помилку у нас фактично вже нема, якщо звісно ми хочемо боротися за найвищі місця у цьому зимовому чемпіонаті. Тому, на кожну гру наш колектив має виходити максимально зібраним.

Радує, що сьогодні, нарешті нашим футзалістам це вдалося.

Перед грою у команди «Нові Імена» болючим було питання воротарської позиції. Після того, як у минулому турі за фол останньої надії з майданчику був вилучений Ігор Воробій, були роздуми чи грати сьогодні з п’ятим польовим, чи таки шукати заміну.

Благо, що повернувся до колективу можна сказати старожил клубу – Тарас Михайлишин. Давно казав, що команді треба два рівноцінних воротарі. Це і збільшить конкуренцію в колективі, і якщо будуть проблеми, скажімо, зі здоров’ям когось із воротарів, то буде гідна заміна.

Варто сказати, що дебют в новому для Тараса сезоні вдався. Протягом усього поєдинку він неодноразово рятував свою команду. Не дивно, що у підсумку судді гри зафіксували перемогу нашої команди із рахунком 6-2.

А розпочалося все із голу команди-суперника. Чимось цей гол нагадав мені гол пропущений зі «Старявою». Знову велика відстань до воріт, знову потужний удар із-за меж штрафної і вже 0-1 «Нові Імена» горять.

Також читайте:   «Ураган» відстояв титул володаря Кубку України + ВІДЕО

Та, наша команда не думала здаватися, хлопці зібралися і до кінця першого тайму забила два голи без відповіді.

Другий тайм розпочався для нас нервово. Суперник кинувся усією командою вперед, мав чудові моменти зрівняти рахунок, але тут то «Нові Імена» ловлять «Епіцентр» на контратаці і роблять рахунок 3-1.

Більше ми шансів супернику не дали.

4-1, 5-1, 5-2, ну і кінцевий рахунок зустрічі 6-2.

Голами в складі команди «Нові Імена» відзначалися сьогодні: двічі Николишин, двічі Володимир Великий, а також двічі Сергій Нікітін.

Повний же склад на гру виглядав так:

Михайлишин – В. Великий, Нікітін, Николишин, Крупчук, Ільків, Ковалик, Пенгрин, Тесленко, Копій.

Результати решти поєдинків цього туру наступні:

Бастіон-2 8:0 Патріоти
Львівські Резерви 4:3 Форсаж
Старява 1:3 ГалТрансЛогістик

У турнірній таблиці лідирує колектив «Бастіон-2» в активі якого 16 очок, 12 і друге місце має «Старява», 11 – «Нові Імена» і третє місце.

І у наступному турі центральним поєдинком усього першого кола буде гра між нашою командою та лідером чемпіонату – «Бастіоном-2».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*