Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” – “Форсаж”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” – “Форсаж”. Анонс

Нові Імена - Форсаж

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати читачів блогу Воробуса новими публікаціями.

І перше про що ми будемо говорити, так це знову про футзал, адже вже завтра команда за яку виступає автор ресурсу – «Нові Імена» буде проводити поєдинок 5-ого туру серед команд другої аматорської ліги Львівщини.

Нашим суперником в цій грі буде колектив під назвою – «Форсаж».

З яким настроєм підходить до цієї гри команда «Нові Імена», чого слід очікувати завтра та багато іншого читайте далі.

Розпочнемо із нових зі стану нашої команди. Як відомо, вчора «Нові Імена» проводили черговий товариський поєдинок. На цей раз суперником виступив колектив третьої аматорської ліги – команда «Інемівка».

Десь перед грою наші футзалісти думали, що «вікторію» здобудуть досить просто, але як показала гра проблеми, особливо в обороні, в нас є і з цим треба щось робити. Чотири тури чемпіонату минули, попереду 5-й, і вже після нього можна робити якісь проміжні підсумки.

Щодо гравців, то всі фактично здорові. Має мікротравму воротар – Ігор Воробій, але воротарі вони такі є, що вічно як не палець виб’ють, то руку розіб’ють.

Єдине, що через роботу ми часто не можемо залучити до товариських ігор таких виконавців як: Тесленко, Николишин, Кіржецький.

Тим не менше, вчора ми перемогли, зробили це з труднощами. Проте, як показує практика, саме товариські поєдинки допомагають нам в суботу відчувати себе в потрібному тонусі.

Також читайте:   Екстра-ліга: поповнення буде?

Тепер переходимо до суперника.

Команда «Форсаж» – це колектив, яким опікується їхній граючий тренер – Ігор Смірнов. Саме він є ініціатором відродження цього колективу.

За чотири тури що минули, наш суперник зумів здобути лише одну перемогу. Здобута вона була над колективом – «Патріоти». В решті поєдинків Смірнов та компанія програвали, але з боями.

От, скажімо, в останньому поєдинку «Форсаж» вів у рахунку проти одного з фаворитів змагань – команди «Бастіон-2», але через малу лавку запасних таки згодом поступився.

Моя думка, що найбільш небезпечним у складі нашого майбутнього суперника є гравець з прізвищем Лячин. У грі з «Бастіон-2» його не було, але не сумніваюся що проти нас він як і всі решта гравців вийдуть у повному всеозброєнні.

Відступати «Форсаж» вже нікуди якщо вони хочуть дійсно зачепитися за медалі першості.

Чого очікую я від гри? Перш за все сподіваюся, що нарешті «Нові Імена» будуть грати злагоджено в захисті. Пора би вже всерйоз взятися за голову.

Думаю суперник буде грати від оборони й чекатиме на наші помилки.

Як буде насправді побачимо вже завтра, 21 листопада.

А поки що, насамкінець, нагадую, що гра між командами «Нові Імена» та «Форсаж» розпочнеться у СК «Інтерспорт» (Мотозавод) об 11 годині 45 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*