Футзал. Кубок УЄФА. Локомотив з перемоги починає виступ в елітному раунді (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок УЄФА. Локомотив з перемоги починає виступ в елітному раунді (відео)

Герой матчу

У ці дні в словацькому місті Братислава проходять змагання елітного раунду кубка УЄФА з футзалу.

Приємно, що на пару з такими командами як: Бенфіка (Португалія), Економац (Сербія) та Слов-Матік (Братислава) приймає участь у цих змаганнях і чемпіон України – харківський Локомотив.

Ще жодного разу українська команда за всю історію існування нашої країни не змогла пробитися у фінал чотирьох найпрестижнішого європейського змагання якою вона сильною не була. Стосується це донецького Шахтаря, київського ІнтерКасу, львівських Енергії та Тайму.

Можливо вдасться це нарешті зробити харківському Локомотиву? Час покаже.

У своїй групі треба так зіграти щоб у підсумку зайняти перше місце в групі. Побачимо чи вдасться це зробити Ривкіну та компанії, а поки що кілька слів про вчорашній дебютний поєдинок на турнірі проти господарів паркету – команди Слов-Матік.

Розпочали його краще таки «залізничники». Вже на 2-й хвилині українська команда вела у рахунку 2-0. Погодьтеся, у подібного роду турнірах даний гандикап вагомий.

Один гол у свої ворота забив гравець словацької команди, ще один на рахунку Дмитра Сорокіна, який згодом зазнав важкої травми і його потім забере карета швидкої медичної допомоги.

Також читайте:   Чемпіонат України серед ВНЗ: анонс вирішальних матчів

Якщо говорити далі по грі, то після шоку на перших хвилинах, господарі таки зуміли вирівняти гру і навіть більше – з часом стали повноправними господарями становища.

За дві хвилини до завершення тайму Слов-Матік почав випускати п’ятого польового гравця, якого вони згодом застосовували згодом до завершення гри.

Благо, що впевнену у воротах нашої команди демонстрував їх кіпер – Євген Іваняк, який вчора зумів залишити свої ворота на замку.

А що наша команда? Те, що господарі паркету багато атакували – це зрозуміло, але й гравці «Локо» достойно огризалися.

Чудові моменти забити мали: Журба, Олександр Сорокін, Бондар, Кисельов тощо.

Звучить фінальна сирена, Локомотив перемагає і вже сьогодні на нашу команду очікує також непростий поєдинок проти команди з Сербії – Економаца.

Початок цієї зустрічі о 18 годині 30 хвилин за київським часом.

Вчора цей колектив намагався щось протиставити фаворитам змагань у нашій групі – португальській Бенфіці, але їх вистачило лише на тайм.

У другій 20-ти хвилинці все стало на свої місця і більш іменита команда перемогла у підсумку з рахунком 3-0.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*