Гандбол. Кубок ЄГФ. “Галичанка” грає лише внічию і припиняє участь у змаганнях - Блог про Львів

Гандбол. Кубок ЄГФ. “Галичанка” грає лише внічию і припиняє участь у змаганнях

Галичанка вилітає зі змагань

Ніколи не міг подумати, що вчора вашого автора занесе на гандбольний поєдинок у палац спорту «Галичина».

Зранку Воробус поїхав бігати футбол з колегами, опісля пішли попити чаю, аж раптом телефонує хороший приятель Андрій з пропозицією сходити на гандбол у якому в рамках 1/16 Кубка ЄГФ жіноча команда – львівська «Галичанка» на своєму паркеті приймала гостей із Туреччини – колектив «Муратпаша Беледійє».

Це був матч-відповідь між цими командами. У першій грі на своєму паркеті турецькі гандболістки були сильнішими з рахунком 28-22.

Тому, щоб пройти у наступний раунд змагань львівській команді треба було перемагати свого суперника з різницею у 7 та більше м’ячів.

У другій 30-ти хвилинці звітного матчу, коли «Галичанка» повела у рахунку у 5-ть м’ячів у загальний успіх вже повірилося. Але, потім перевага була зведена нанівець.

Та, про все по-порядку.

На гандбол Воробус ходить не часто. За все своє життя був можливо не більше 2-ох раз. Тому, мені було вкотре цікаво сходити на поєдинок у цьому виді спорту, тим більше, що грали жінки.

Вболівальників у цей день в палаці спорту «Галичина» зібралося достатньо таки багато. І при чому, що прийшли не лише чоловіки, а й жінки з дітьми, які протягом цілої гри несамовито підтримували улюблену команду.

Були і фани з Туреччини, які розмістилися на так званій правій трибуні. Вони також час від часу зривалися з своїх місць. А найбільше їх було чути на початку (турецька команда вела в рахунку) та в кінці, коли стало зрозуміло, що саме «Муратпаша Беледійє» проходить далі.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19): Португалія приєдналась до учасників фінального етапу

Гра

Розпочала її «Галичанка» дуже невдало. Якась нервозність відчувалася в їхніх діях. Цим одразу ж скористався суперник, який повів у рахунку в 3 голи.

Пам’ятаю в цей момент ще колега сказав наступне: «треба було ставочку поставити на перемогу гостей, мав трохи гривень на пиво».

Воробус почувши це заперечив, бо вірив у перемогу нашої команди.

І «Галичанка» немовби почувши побажання Воробуса потрохи почала набирати ходу. Особливо додала львівська команда в другому таймі, коли був період наші дівчата вели з різницею в 5-ть м’ячів.

Ще два і ми би проходили далі. На жаль, цьому відбутися так і не вдалося. «Галичанка» пропускає необов’язкові два голи, починає поспішати і раз за разом помилятися в атаці.

Туркені прощати нас не хотіли, а навпаки скорочували рахунок в зустрічі. У підсумку все дійшло до того, що в кінці гри ми взагалі могли програти, але табло палацу спорту «Галичина» зафіксувало підсумкові 30-30.

Дякуємо львівській команді за гру, але в 1/8 кубка ЄГФ проходить таки суперник.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*