Коли розпочнеться гірськолижний сезон? - Блог про Львів

Коли розпочнеться гірськолижний сезон?

Лижний сезон

Йде сьогодні ваш автор на роботу, по дорозі зустрічає хорошого приятеля і він питає наступне, цитую: «Воробус, щось ця погода якась не така як треба. То сніг на вулиці падає і дуже холодно, то плюсова температура. Що витворяється з погодою? А то я би вже на лижі хотів їхати».

Як ви думаєте, читачі блогу, на яку тему буде дана публікація? Не важко здогадатися, що на тему лиж, адже вже скоро по всій ідеї має розпочатися новий гірськолижний сезон.

Блог Воробуса вирішив промоніторити все навкруги й дізнатися, а коли ж приблизно має розпочатися сезон катання на популярних курортах Львівщини і не лише.

Перед як перейти до прогнозу погоди та своїх домислів скажу, що на 14 годину дня 11 листопада стовпчики термометрів показують високі +14 градусів вище нуля. Зауважив йшовши на обід, що багато людей напаіть повернулися до легеньких курточок.

А чого б і ні? Погода це дозволяє зробити.

До прогнозу погоди і дати початку гірськолижного сезону.

Так от, прогноз погоди від пана Марсело каже, що до вихідних точно, погода буде такою ж як і сьогодні: опадів не передбачається, температура повітря коливатиметься в районі від +10- +13 градусів вище нуля вдень, і 5-9 градусів вище нуля вночі.

А вже ближче до вихідних має похолодати. Низька температура повітря вдень (+5 – +6) буде супроводжуватися дощами.

Також читайте:   Карточна гра "Мафія"

Тому, якщо збираєтеся десь у подорож, дощовики та парасолі беріть обов’язково.

Тепер переходимо до гірськолижних курортів. Там, незважаючи на суху та теплу погоду у Львові, може падати сніг і бути набагато холодніше.

Не знаю як там хто, а Воробус довіряє сайту ru.snow-forecast.com.

Протягом вже кількох зим він показує майже точну погоду на всіх курортах як світу, так і України.

Що ж, заходимо на нього і дивимося якою ж буде у найближчі дні погода на таких лижних курортах України як: Драгобрат, Буковлеь та Славське.

Розпочнемо з Драгобрату, адже саме там часто першим випадає сніг. Так от, синоптики прогнозують там вже цієї неділі снігопади. Щоправда будуть вони невеличкими і часто будуть супроводжуватися дощами.

Температура повітря буде плюсовою, тому сподіватися на затримку снігу на землі не варто.

Буковель

Тут і взагалі з снігом все плачевно. Його у найближчі два тижні не прогнозують, та й температура повітря буде високою щоб почали стріляти сніг гармати.

Славське

Погода подібна до «Буки», але на відміну від неї, в неділю в Славському також прогнозують снігопади.

Поки чекаємо похолодання… Хоча, чув новину, що Буковель планує розпочати сезон орієнтовно 5-6 грудня.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*