Кривава різанина на день студента у Львові - Блог про Львів

Кривава різанина на день студента у Львові

Різанина у Львові

Недаремно мені вчора казав один старший чоловік, що 17 листопада буде дуже важким днем для людей.

Чому так?

По-перше, студенти відзначають своє свято. Якщо би Воробус не був ніколи студентом, то би не міг знати що відбувається з молодими людьми у цей день. А так я 5-тиь років вчився у вищому навчальному закладі і прекрасно знаю всі нюанси гульбанів.

Все відбувається за простими принципами:

1. Люд на пари не йде або якщо і йде, то сидить там мінімальну кількість годин. Опісля всі йдуть пити.

2. Пити йдуть: в гуртожиток, в генделик або ж вже ввечері народ йде на дискотеку.

3. Без алкоголь свято само собою не обходиться. А що робить алкоголь з малолітніми людьми? Все вірно, дах їм відмовляє і ще й як.

Пам’ятаю якось ще будучи малим спілкувався з тіткою, то вона мені казала що не розуміє мого покоління. Люд зовсім перестав соромитися громадськості, робить все що хоче, матюкається, розпиває алкоголь і так далі.

Тоді, слухаючи ці слова, я лише підсміхувався, але минули часи, я став дорослим і розумію, що покоління сильно міняється. Теперішню молодь я також мало розумію. Мені деколи здається що в них не все гаразд з клепками.

Менше з тим… Повертаюся до 17 листопада…

Також читайте:   Який район Львова найкраший?

Окрім дня студента на людей ще очікував матч-відповідь плей-офф до чемпіонату Європи-2016 року з футболу у якому між собою зустрічалися Україна та Словенія.

Коли вчора повертався з тренування, то бачив скільки народу кучкувалося в генделиках. Всі вболівали за Україну і само собою розпивали спиртні напої.

Не знати чого, але після цих подій у самому центрі міста сталася кровава різанина і винна у ній компанія, яка складалася із 3-ох хлопців та однієї дівчини.

Спершу о пів на другу ночі ці люди підрізали двох студентів, а через годину вже біля фігури матері Божої вбили студента Львівської Політехніки.

І от як можна на це все реагувати? Через таких тупих долбенів хтось позбувся родича, сина, коханої людини…

Дівчину із злісної компанії вже знайшли, а ось з хлопцями є проблема і то велика. Їх поки шукають… Нападникам світить від 7 до 15 років позбавлення волі.

Протягом дня уважно читав коментарі людей в яких багато писалося про те, що нападники могли бути не місцевими, під кайфом, напідпитку тощо.

Виправдань цим людям однозначно нема.

Як не хтось з АТО приїздить з порушеною психікою, то молоді люди сходять з глузду. Вулицями міста стає ходити все страшніше та страшніше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*