Патріотичний гараж на Левандівці

Патріотичний гараж

І знову з вами Воробус….

Черговий день настав, а це означає, що прийшов час порадувати наших читачів черговими, сподіваюся цікавими, публікаціями.

Погода з самого ранку радує око практично кожної людини. Недаремно Ігор Воробус ходив на ранкову прогулянку Левандівкою. Прогулятися в незнайомому районі цікаво, а знайти ще щось – вдвічі приємніше.

Що ж я такого цікавого знайшов? Окрім великої кількості собак, яких зустрічав на своєму шляху вдалося також побачити патріотичний гараж, який розташований неподалік середньої школи №65, що розташована на вулиці Роксолани.

Чесно признаюся, бачив після всім відомих подій все – розмальовані мости, транспортні засоби, синьо-жовте вбрання людей, стовпи, плакати, зрештою білборди тощо.

А от патріотичний гараж зустрічаю вперше,

Підходжу ближче, роздивляюся і бачу, що власник гаражу постарався зробити все надзвичайно красиво. Саму основу він залишив сірою, а ось дах, який оформлений у формі гриба він розмалював синьо-жовтими фарбами.

Жовтого кольору є менше як і символу – пшениці, а ось синього – неба значно більше.

Витягую з футляра фотоапарат і пробую зробити красиве фото напам’ять і одразу ж починаються веселощі.

Поки я налаштовую свій «агрегат» на працю до мене підходить чоловік років так 55-ти і починає мене запитуватися, а для чого я фотографую цей стратегічний об’єкт. Іншими словами я гараж назвати не можу, бо щось я сумніваюся що на тому ж таки Сихові до мене би хтось підходив.

Також читайте:   Представлення талісманів Євро-2012 у Львові

Так вже склався мій роман з Левандівкою, що як тільки лише я починаю робити фото, одразу ж до мене хтось підходить: гопники, жінки (у випадку з церквою), чоловіки ( як зараз).

Люб’язно пояснюю чоловікові, що сподобалася мені ідея власника гаражу і роблю фото як для блогу, так і для власної колекції.

Чоловік реагує позитивно і починає розповідати що знає власника гаражу, що звати його Богдан і він дуже переживає за долю нашої країни. Як тільки лише розпочалися посягання на територію нашої країни він одразу ж долучився до акції – «розмалюй щось і підтримай таким чином суверенітет України».

Ось такі от справи…. Такою цікавою та пізнавальною видалася ранкова прогулянка Левандівкою для Ігоря Воробуса.

А далі я їду на роботу, далі будуть нові публікації….. Дочекайтеся…. Вже незабаром ми продовжимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*