Підсумки роботи блогу Воробуса у листопаді місяці

Підсумки роботи у листопаді

Воробуса знову критикують за те, що він аж занадто багато часу приділяє спортивним темам, а особливо футзалу.

В черговий раз відповідаю, що так вже склалося давно, що за яку команду я б не грав обов’язково пишу про свої матчі та команди загалом. А чому б і ні?

Футзалу зараз дійсно багато як і футболу, але так завжди не буде. Взимку його явно багато не буде, то вже будуть теми про депресії, приготування до Різдва тощо.

Тому, що вже маємо – те маємо.

А поки що в останній день осені та й місяця листопада настав час підвести підсумки роботи блогу.

Що було цікавого, що навпаки не вдалося зробити, а також чого слід очікувати в місяці грудні про це та не лише читайте далі.

Отже, спершу про найважливіші теми листопада. Як на мене, такими були наступні події:

1. Приїзд у мадридського Реалу до Львова.

Зіркова команда приїхала на матч Ліги чемпіонів до донецького Шахтаря і це викликало неабиякий фурор у місті Лева. Тут справа вже навіть була не в підсумковому результаті, як люд хотів побачити на власні очі зірок світового футболу.

2. Вибори мера.

Багато говорили, дискутували, проводилися навіть політичні дебати, але перемогу на виборах здобув чинний мер міста – Андрій Садовий, який набрав трохи більше як 60% голосів виборців.

Також читайте:   Про обов'язки капітана, подорожі та нові виклики

То ж, на найближчі 5-ть років має старого, нового главу міста. Побачимо як він буде виконувати свої обіцянки.

3. Вихід збірної України з футболу на чемпіонат Європи.

Нарешті ми пройшли сито кваліфікації та потрапили на європейський форум. Навіть така важка серія плей-офф була подолана. Це радує, адже для самої держави брати участь у змаганнях дуже престижно.

4. Різанина в центрі Львова.

Люд назвав її навіть кривавою різаниною у п’ятницю-13. Ні з того, ні з сього, компанія у складі дівчини та двох хлопців почала різати людей у центрі нашого міста. Один хлопець таки загинув, а нападників ще досі не впіймали.

5. Теракти у Франції.

Нам і свого «добра» вистачає (війна на Донбасі триває), але цю подію оминути аж ніяк не можна було. Терористи почали вбивати людей прямо біля стадіону, де проводився поєдинок між збірними Німеччини та Франції, а також у концертній залі.

Як наслідок, 153 людини загинуло, багацько поранено.

Чого слід очікувати у місяці грудні?

Ну, перш за все Воробус має відкрити лижний сезон. Планую вже незабаром поїхати у Буковель і написати що там і як відбувається.

У Львові має відкритися ярмарок, поставлять ялинку, люд буде готуватися до Нового року, а також очікуємо на жеребкування групового етапу чемпіонату Європи-2016 з футболу.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*