Санта-Барбара біля кас стадіону “Арена Львів” або як люди стоять у черзі за квитками на матч Україна – Словенія - Блог про Львів

Санта-Барбара біля кас стадіону “Арена Львів” або як люди стоять у черзі за квитками на матч Україна – Словенія

Черга біля кас

Все менше і менше часу залишається до одного з найважливіших футбольних поєдинків нашої збірної за вихід на чемпіонат Європи, що вже наступного року пройде на полях Франції.

Збірна України у матчах плей-офф зіграє проти команди Словенії. Не знаю чи то через фартовість львівського стадіону чи через що, але федерація футболу України вирішила провести цей поєдинок саме на «Арені Львів».

Все це добре, нікуди їхати не треба, але ж квитки то також треба якось купити. Стадіон – не гумовий і вміщає лише близько 35 тисяч людей.

Десь так і думав, що ажіотаж на цю гру буде просто шаленим. Мої прогнози збулися. Все-таки, наш люд звик до часів СССР і не може без черг.

Воробус вже має квитки на футбол, але купляв я їх по більш сучаснішому методі – через мережу інтернет. Ще на початку минулого тижня на сайті УФІ почали продавати квитки на матч Україна – Словенія.

Хто уважно за цим сайтом слідкував, то купив заповітні перепустки без жодних проблем. Перші дві години все було добре, а потім через великий наплив людей сайт почав «падати».

Багато «тікетів» у мережу не виставляли і не дивно, що до кінця дня відповідну квоту було заброньовано і хто вчасно оплатив, то й продано.

А черга росте

Решта ж квитків вже з 2 листопада обіцяли впустити у вільний продаж. Точок мало бути дві:

1. Приміщення федерації футболу Львівщини (площа Яворського, 1).
2. Каси стадіону «Арена Львів».

Не знаю, що там відбувалося у федерації, але сьогодні біля кас стадіону було щось. Такий собі трилер. Догралися, що поліція аж приїхала і почала сама контролювати продаж квитків.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар - Реал. Анонс

У соціальних мережах є популярна група «Варта-1», то там люди що лише не пишуть. Ось найцікавіші з коментарів:

«Був там з самого ранку, бариги запускали карусель з самого ранку разів 5. Склали свій список і по колу… Потім появилася поліція, бариги втекли, та черга не сталася рухатися швидше. Більше того я був у списку 233, список пропав, (іх було взагалі декілька). Казати щось що полісмени розрулили і присвоювати ім незнати що це даремна справа. Вони взяли список бариг і нові швидкоруч написані і по них почали пропускати ЩЕ ПОВІЛЬНІШЕ!
Замість того щоб щось реально розрулити, вони інтервю давали журналістам (іх тут куча було зі всіх телеканалів). А один полісмен (Повх Іван) взагалі руки почав розпусати!
Я за поліцію, але помоєму досить іх хвалити на кожному кроці якщо не видно ніякоі роботи реальноі!

А от дві дівчини поліцейських були, то вони реально керували своіми емрціями, нікому не хамили і як наслідок люди іх слухалися…»;

Поліція

«міняю Квиток Шахтар-Реал на квиток матчу Україна-Словенія»;

«Ах так! Квитків я так і не купив простоявши з 8:30 до 13:45! Дякуючи нашим новим, доблесним і справедливим полісменам! Особливо одному з них! Який мабуть сам цей список і анулював!»

Колега Воробус також простояв в черзі не одну годину, а опісля плюнув на це все і поїхав додому. Цитую його слова: «Я не можу стояти в цьому дибілізмі, нерви не витримують…».

У всіх як і у мене питання – чому не робити продаж квитків так як на матчі ФК Шахтар – через Інтернет?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 02.11.2015 пише:

    Не розумію чому в Україні з усіма видами квитків така дупа, навіть ті ж продажі онлайн організовуються приватними посередниками. Всі на кожному кроці трублять, що сектор ICT в нас самий пріоритетний, а створити хочаб в якійсь зі сфер нормальну уніфіковану систему продажу електронних квитків досі ніхто не спромігся

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*