Україна виходить на Євро-2016 - Блог про Львів

Спасибі діду за пібіду (Україна виходить на Євро-2016) + відео

Словенія - Україна

Черговий день наступив і розпочати його навіть не знаю з чого. Емоції просто б’ють через край. Футбольна збірна України таки зламала всі стереотипи та пробилася на Євро-2016 через сито матчів плей-офф.

Скільки ж переживань у вчорашньому поєдинку в Маріборі пережили наші вболівальники.

Але, про все по-порядку.

Після переможного першого поєдинку плей-офф у місті Львові (Україна перемогла 2-0) наша команда поїхала на виїзний поєдинок з однією метою – не програти з різницею у два м’ячі.

Перед грою багато говорилося про те, що «дід» (тренер синьо-жовтих – Фоменко) буде всіма можливими шляхами «сушити» гру.

Зрештою так і сталося. З перших хвилин гри гравці нашої команди збилися у свою штрафну і швидкий гол словенців був свого роду логічним завершенням їхніх атак.

Бірса навісив у штрафну, П’ятов невдало відбив «шкіряного» перед собою і першим на добиванні був – Цесар. А йшла, до слова, лише 11-а хвилин гри.

Гіршого початку точно не придумаєш. Але, нічого, якщо ми хотіли грати на Євро, то приходилося у швидкому темпі перелаштовуватися і думати як не пропустити ще.

А що ж словенці? Вони всіма силами кинулися в атаку, місцевий вболівальник їх гнав вперед як лише міг. І чесно, я думав Україна посипеться.

Але, наші досвідчені футболісти трималися як могли. Це ж не Воробус вийшов вперше в таких матчах. Люди й в Лізі Чемпіонів грали, й лігу Європи вигравали. Ноги то вже не мають трястися.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: результати матчів 24 туру + ВІДЕО

За мінімальної перемоги господарів поля й завершився перший тайм цієї гри.

Друга 45-ти хвилинка розпочалася із двох моментів нашої збірної. Спершу чудово в проти хід воротарю пробивав Коноплянка, а потім пильність кіпера Словенії – Хандановчиа провірив Ярмоленко.

На цьому все від нас і знову ігрова ініціатива перейшла до ніг словенців. Вони в деякі моменти гри нас так «возили», що я чесно не знав навіть що робиться.

Атака за атакою навалювалася на ворота українців, плюс головний суддя матчу – арбітр з Туреччини давав в багатьох епізодах грати не фіксуючи порушення правил. Щоправда, моментів аж таких стовідсоткових за винятком одного сейфу П’ятова гравці словенської збірної не мали.

А вина усьому захист України. Ракицький, Шевчук, Хачеріді та Федецький стояли як на війні.

Завершується 90-та хвилина, до основного часу додають 7 хвилин. Коли ж це все завершиться? Словенія оголює захисні редути і кидає всі сили на атаку і наражається на наш контрвипад.

Синьо-жовті втікають у вихід з Хандановичем «3 в 0» і Андрій Ярмоленко ставить жирну крапку в цій грі.

Браво, Україна!!!!! Браво, наші хлопці!!! Ми таки їдемо на головне футбольне свято 2016 року.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*