Як Воробус зустрічав збірну Словенії у Львові - Блог про Львів

Як Воробус зустрічав збірну Словенії у Львові

Сречко Катанець

Не знаю як там хто, а Воробус в ці вихідні житиме футболом та виборами мера міста Львова. Тому, не дивуйтеся, що багато публікацій буде присвячено саме цим темам.

Про вибори поговоримо вже у понеділок, а поки що про футбол у якому між собою у матчі за вихід на чемпіонат Європи-2016 року зустрінуться збірні України та Словенії.

Можна зараз багато говорити про прогнози на цей поєдинок, хто стане переможцем двобою, писати як оптимістичні, так і песимістичні статті, але я цього робити спеціально не буду.

Для цього є ранок суботи, коли можна буде все обдумати як слід, а поки що Ігор Воробус розповість про те, як вже традиційно, ваш автор з колегою зустрічав футболістів іншої держави у місті Львові.

Якось вже так склалося останнім часом, що як тільки до нашого міста приїздить відома футбольна команда, то автор блогу бере свого хорошого приятеля і вирушає на полювання з автографами.

Ба, навіть скажу більше, ми вже не так полюємо за автографами, як за фотографіями з футболістами або ж з автобусами.

Не дивуйтеся, автобуси фотографувати також цікаво. Головне щоб вони були не українськими, а клубними як, скажімо, Баварії, ПСЖ тощо.

Чесно признаюся, «полювати» на словенців ваш автор не планував, але коли повертався з роботи додому, то мав розмову з колегою, який якраз бачив як гості з Словенії їхали на передматчеве футбольне тренування.

Також читайте:   Друга ліга України. «Галицька здоба» розгромила ужгородську «Медею» + післямова

Кажуть, що взяти автограф чи зробити фото з футболістами та тренерським складом цієї збірної було зовсім непроблематично.

Що робити? Вирішив Воробус таки приїхати в центр і дочекатися словенську збірну тоді, коли вона буде повертатися до готелю «Леополіс» (саме тут живе суперник збірної України по плей-офф) і спробувати взяти автографи в цих гравців.

На диво, як такої охорони біля готелю не було. Ближче до 8 години вечора прибув автобус з гостями, зупинився він біля людей, яким цікава збірна Словенії.

Фани одразу ж кинулися брати автографи і, варто сказати, представники Словенії їм не відмовляли. Вони не пішли в готель, поки не задовольнили потреби всіх своїх поціновувачів. За що їм велика повага.

А що ж Воробус та його колега? Нам цікаві були дві людини: головний тренер – Сречко Катанець та воротар Ханданович.

З першим вдалося зробити загальне фото та поспілкуватися на «ламаній» англійській, а от Ханданович дав лише автограф. На нього люд налетів найбільше.

Весело було… А ще цікавіше буде завтра, коли на полі стадіону «Арена Львів» зійдуться команди України та Словенії щоб визначити переможця гри.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*