Футзал. Друга ліга аматорів Львова. “Нові Імена” – “Бастіон-2”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга аматорів Львова. “Нові Імена” – “Бастіон-2”. Анонс

Нові імена - Бастіон-2

Черговий день наступив, а це означає, що таки прийшла п’ятниця і вже можна рахувати години до завершення першого робочого тижня зими.

Вже завтра наступлять вихідні й можна буде як слід відпочити. Само собою не буде відпочивати Ігор Воробус, який, традиційно, на вихідних або десь їде, або ж грає у футзал.

Дискваліфікацію я вже відбув, на фанатські турніри їхати цього вікенду не збираюся, тому зосереджуся повністю на матчах нашої команди, яка має назву – «Нові Імена» і виступає вона у другій лізі аматорського футзалу Львівщини. А тут для нас наступають вирішальні поєдинки. Звісно, якщо ми хочемо боротися за найвищі місця першості.

Зокрема, вже завтра на команду «Нові Імена» очікує битва, іншими словами цю гру не назвеш, проти лідера поточного чемпіонату – команди «Бастіон-2».

Чого слід очікувати від цієї гри, які останні новини зі стану нашої команди та багато іншого читайте далі.

Спершу про суперника.

Чесно скажу десь і читалося перед чемпіонатом, що команда «Бастіон-2» буде виступати стабільно. В колективі зібрані досить хороші гравці, вони не один рік вже грають разом, влітку їм забракло зовсім трохи щоб виграти золоті медалі чемпіонату.

Тому те, що наш майбутній суперник втратив за шість турів лише 2 очки виглядає якось закономірно.

А втратили очки «бастіонівці» із командою-відкриттям цьогорічного чемпіонату – командою «Львівські Резерви», яка завдяки Храмову та Н. Николишину набула нового обрису.

Також читайте:   Юнацька Екстра-ліга (U-17) виходить на старт нового сезону у звичному форматі

Чого слід очікувати від цієї гри? Перш за все насиченої оборони від суперника. Їх влаштує в цій грі навіть нічия, а ось нам треба будь-що перемагати. За поразку й розмови бути не може.

Щодо нашої команди, то на тижні «Нові Імена» взяли участь у благодійному турнірі під назвою – «Stop Drugs League», де у підсумку ми зайняли 2-е місце поступившись лише у фіналі команді народного депутата України – п. Парасюка на останніх секундах гри.

Радує те, що пропускали ми на цьому турнірі мало. Тобто гра в захисті починає налагоджуватися.

Після дискваліфікації (вилучення у матчі з «Форсажом») повертається до складу воротар – Ігор Воробій. Натомість завтра будуть відсутніми у складі: Юрій Кіржецький (травма), а також Сергій Нікітін (сімейні обставини).

Звісно, цих людей нам бракуватиме, але у заявці «Нових Імен» є багато футзалістів, які якраз отримають шанс довести керівництву клубу доцільність випускати їх в основі.

Як складеться ця гра для нас побачимо вже завтра, а поки нагадаю, що матч між командами «Бастіон-2» та «Нові Імена» розпочнеться у приміщенні СК «Інтерспорт» (Мотозавод) об 12 годині 30 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*