Футзал. Друга ліга аматорів. Нові Імена 2:2 ГалТрансЛогістик - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга аматорів. Нові Імена 2:2 ГалТрансЛогістик

Нові Імена - ГалТрансЛогістик

Після паузи, пов’язаної із завершенням першого кола змагань, відновилися змагання серед команд другої ліги аматорського футзалу Львівщини.

Приймає участь у цих змаганнях і команда «Нові імена» за яку грає Воробус і компанія. Сьогодні на нас очікував поєдинок проти колективу – «ГалТрансЛогістик».

Саме ця гра мала показати чи зуміли ми зробили висновки з невдало проведеного першого кола змагань, де ми втрачали очки в тих матчах, де їх треба було брати.

Зараз можна згадувати матчі з колективами: «Львівські Резерви», «Форсаж» тощо. Але, часу назад вже не повернеш, а треба жити сьогоднішнім днем.

Десь так і думав, що наш поточний суперник – «ГалТрансЛогістик» підійде до цього матчу у всеозброєнні.

Ще у нашій першій грі з цим суперником хлопці билися як треба, нав’язали боротьбу вони й сьогодні. Хто бачив цей поєдинок, той погодиться що гра була дуже напруженою й перемогти могла як одна, так і інша команди.

А все завершилося бойовою нічиєю 2-2.

Як відзначили після поєдинку гравців обидвох команд, такий підсумок, мабуть, закономірний.

До гри.

У поєдинку з командою «ГалТрансЛогістик» наша команда недорахувалася двох гравців: Володимира Ільківа та Володимира Крупчука. В обидвох травми.

І якщо є надія що Ільків зіграє ще цього року, то капітана команди у 2015 році на паркеті ми більше не побачимо.

Проте, дебютував в «Нових іменах» новачок – Денис Бутрин, який вже у дебютному поєдинку відзначився голом. Підправив м’яч у ворота він після того, як добряче приклався до «шкіряного» – Тарас Копій.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧЄ-2016. Македонія - Україна. Анонс

Відігрався суперник завдяки чудовому удару, який вдався одному з гравців команди «ГалТрансЛогістик». Міг виручити команду десь у цьому епізоді – кіпер Ігор Воробій, але м’яч, по-зрадницьки, пролетів йому над плечем.

1-1 після першої 20-ти хвилинки й вирішення переможця перенеслося на другий тайм. У ньому більше моментів мав суперник, але захист та кіпер «Нових імен» були на висоті.

А потім суперник отримав гол у свої ворота. Це Тарас Копій продемострував хороші індивідуальні дії й після його удару м’яч, поцілувавши дві штанги, таки опинився у воротах.

2-1 і так мало залишається до нашої «вікторії».

Напевно ключовим епізодом гри вважаю наступний після голу момент від гравців «Нові імена». Ми вийшли «3 в 1» і замість того, щоб поставити «жирну» крапку в цій грі отримали контратаку, яка завершилися голом у наші ворота.

2-2 – фінальний результат цієї гри.

Знову ми не перемогли, поки що відстаємо від другого місця на три очки, але, радує те, що вже мало пропускаємо. Виходить в захисті хлопці також починають відпрацьовувати.

Склад команди «Нові імена» у сьогоднішній грі:

Воробій – Бутрин, Ковалик, В. Великий, Николишин, Тесленко, Пенгрин, Нікітін.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*