Футзал. Друга ліга аматорів. “Нові Імена” програють “Бастіону-2” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга аматорів. “Нові Імена” програють “Бастіону-2” (відео)

Нові Імена програють Бастіону-2

Вчора у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини свій черговий поєдинок проводила команда «Нові імена».

Нашим суперником був лідер поточного чемпіонату – колектив «Бастіон-2», який до цієї гри лише раз зіграв внічию. В решті ж поєдинків ця команда неодмінно святкувала перемоги.

Для нашої команди цей поєдинок був архіважливим, адже саме перемога дозволяла би впритул наблизитися до одного з конкурентів у боротьбі за пальму першості. Відповідно, й готувалися до гри з «Бастіоном-2» ми серйозно.

Проте, як показав сам матч, особливо це було помітно у першій 20- ти хвилинці, суперник таки переграв нас по грі і це варто визнати. Можливо не вистачало одного з лідерів команди – Нікітіна….

За весь перший тайм «Нові імена» не створили жодного по-справжньому небезпечного моменту. Натомість гравці «Бастіону» окрім трьох забитих голів ще й мали велику кількість гольових нагод. Добре, що у потрібний момент команду виручав кіпер – Михайлишин.

Щодо голів, то забили їх гравці команди суперника у своєму улюбленому стилі – спершу гравець розхитує захисника, а потім сильно б’є лівою ногою.

Як після гри згодом сказав наш воротар – не обійшлося й тут без рикошетів. Але, що маємо – те маємо.

Також читайте:   Футзал. "Нові імена" у спарингу програють "ЛЮ-Верест"

В другій 20-ти хвилинці потрохи наша команда почала грати. В атакувальних діях з’явилося більше конструктивну і моменти, відповідно, почали створюватися.

До пори, до часу «Бастіон-2» рятував їхній кіпер – Коваленко, але і він був безсилим коли немов з гармати вистрілив – Роман Ковалик.

1-3 і на майданчику стає цікавіше. Шкода лише, що одразу ж після одного відіграного голу наша команда знову пропустила. Суперник зловив нас на контратаці, а вже інший кіпер нашої команди – Воробій виручити команду не зумів.

Під кінець гри Тарас Швець ще заб’є гол у свої ворота, але перемогу таки здобуде «Бастіон-2».

По ділу? Напевно що таки так.

Вже наступної суботи «Нові імена» будуть мати нагоду реабілітуватися за поразку у матчі з колективом «ГалТрансЛогістик». Хоча, думаю, що легкої гри з ними точно не буде.

Пам’ятаю важко з цими хлопцями було в першому колі, а тепер ще й ця команда набрала ходу.

Про цю гру детальніше ми вже поговоримо ближче до початку гри, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між командами «Нові Імена» та «Бастіон-2»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*