Температурний рекорд у Львові побито - Блог про Львів

Температурний рекорд у Львові побито

Рекорд температур

Робочий день завершується, видався він досить цікавим, адже багато хто із моїх співробітників мені говорили, що так їм було ліньки сидіти на роботі, краще би просто пішли й прогулялися.

Погода то сьогодні була дуже хорошою. І якщо вчора ще був холодний вітер, то нинька його не спостерігалося, світило сонечко, а температура повітря піднялася до рекордних +11 градусів вище нуля.

Що відбувається з погодою, коли буде сніг та чи був сьогодні побитий рекорд плюсової температури взимку та прогноз на наступні дні читайте далі.

Не знаю як там хто, а мені здається, що клімат в Україні та й у світі загалом суттєво змінився. Де ви таке бачили, щоб в грудні місяці була така температура повітря як весною.

І то, мені здається, що часто й такої температури у тому ж таки квітні не побачиш.

+11 на термометрах, світить сонечко і де-не-де дерева починають розцвітати. Вони не знають що робиться з природою.

Недаремно читав заголовки в статтях, де люд звертається до грудня словами, цитую: «Грудень, ти вже п’яний, давай іди додому».

Чи був сьогодні побитий рекорд температур? Якщо мені не зраджує зір, то сьогодні, 23 грудня стовпчики термометрів показували на своїх шкалах рекордні +11 градусів тепла.

Також читайте:   Що краще: Brit чи Royal Canin для котів?

Востаннє така температура повітря спостерігалася у 1958 році, коли стовпчики термометрів у нашому місті зафіксували рекордні +10,1 градусів вище нуля.

Що буде далі і коли слід очікувати сніг? Те, що кожного дня +11 градусів вище не буде – це факт, адже вже завтра синоптики прогнозують +7-+8 градусів вище нуля.

Хто любить сніг, тих розчарую адже до Нового року його точно не буде. Тому, не здивуєтеся якщо я скажу, що цього року новорічні корпоративи будемо святкувати без снігу. Можна навіть буде піти поїсти шашликів на природі.

А чого б і ні?

Жарти, жартами, але зиму якщо й слід очікувати, то вже з середини січня, а то й початку лютого. Саме тоді любить засипати наші улюблені Карпати та й загалом всю Західну Україну.

Хоча, нещодавно був на Буковелі, то там час від часу сніг падає, люди навіть катаються на лижах. Тому, в горах не все так погано як здається.

На цьому блог Воробуса й ваш автор завершують роботу, кажуть всім «до завтра», до нових зустрічей в ефірі, побачимося, якщо все буде гаразд вже завтра.

І, як казав Микола, нехай проблеми та негоди не роблять вам у житті погоди.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*