У поїзді Київ-Ужгород буде “VIP-вагон” - Блог про Львів

У поїзді Київ-Ужгород буде “VIP-вагон”

Ліжко у потязі

Кажуть, що залізницею подорожувати найбільш безпечніше. З цим можна погодитися і багато людей не проти була би їздити потягами, але ті ж умови проїзду бажають бути кращими.

Тут справа навіть не в електронних квитках (їх вже давно мали запровадити на всі напрями), а в тому, що часто пасажир заходить у вагон і бачить, що ще нікуди він не їхав, а вже псується враження про майбутню поїзду.

Двері в купе не зачиняються, з туалету постійно смердить, вішалки зламані. Одним словом, над цими питаннями залізниці треба задуматися.

Нещодавно дізнався про новину, яка мене явно порадувала. Схоже, що тема облаштування нормальних вагонів таки буде зрушена з місця.

Справа у тому, що, починаючи із 30 грудня у потязі Київ-Ужгород та Ужгород-Київ можна буде проїхатися у віп-вагоні. Коли подивився фотографії вагону, то зрозумів, що не всі вдома мають такі апартаменти як в цьому вагоні. Тож якщо зібралися до столиці відсвяткувати Новий рік чи просто по справах або на вихідні – можна буде проїхатися з шиком.

У VIP-купе є санвузол. Само собою сюди входить туалет, душ та умивальник). Ти вже не прокидаєшся зранку з думкою що зі мною робилося вночі і як я потів, а йдеш гонорово в душ, приймаєш його і в люди виходиш гарний та напахчений

Також читайте:   В автобусні маршрути №5а, №6а, №48 та №54 внесено зміни

Окрім санвузла у цьому вагоні є кутове крісло, стіл-трансформер, шафа для одягу, телевізор, він вбудований в стіну щоб було зручно дивитися, DVD-плеєр, холодильник, сейф та двоспальне місце.

Ліжко таке якщо познайомився з дівчиною, кажеш їй давай катнемося в Київ і назад. Зручне щоб повністю насолодитися поїздкою. Ну, думаю ви зрозуміли що я маю на увазі.

Окрім усього вище переліченого також купе обладнане системою вентиляції та кондиціонування. Тобто, пасажири самі можуть собі контролювати тепло.

Знаю що ви запитаєте, за ціну напевно. Адже, як то кажуть, якість обслуговування збільшує й ціну.

Так от, щоб проїхати з Києва до Ужгорода людині треба заплатити від 1190 до 1435 гривень за одну поїздку.

Багато це чи мало вирішувати вже безпосередньо вам.

Нововведення – це добре, але хотілося би щоб «УкрЗалізниця» окрім віп-вагонів хоч трохи думала за інші вагони.

Не всі люди багаті, а їхати то треба. В тому ж таки плацкарті з часом можна поставити нормальні туалети, а не заходити й думати, а може то на вулицю краще сходити чим сюди?

Будемо сподіватися, що незабаром все зміниться. Країна ж на порозі реформ.

І це ще не все на сьогодні… Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 15.12.2015 пише:

    Укрзалізниця замість цих дешевих понтів краще б спрямувала кошти на те щоб, я вже не заїкаюсь про те щоб переобладнати, а хоча б відмити вагони поїздів.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*