Які зміни чекають на людей, що користуються послугами приміських автобусів - Блог про Львів

Які зміни чекають на людей, що користуються послугами приміських автобусів

Зміни у приміських автобусах

Читав сьогодні Воробус інтернет, переглядав новини щодо страйків перевізників біля ЛОДА, багато над цим всім роздумував. В принципі ніби влада робить все добре, а саме хоче щоб міжміські автобуси не заїздили у саме місто, а їх кінцеві були на окраїнах.

Скажімо, автобуси Стрийського напряму зупинялися на автовокзалі, Городоцького – біля «Метро», Жовківського – на АС-2 тощо.

Але, ж з другого боку ніхто не враховує інтереси пасажирів. Чим та ж автостанція погана на приміському вокзалі? Та нічим, єдине що вже давно напрошується, так це капітальний ремонт.

Ніби його вже почали робити, але те, якими темпами це все робиться вводить мене у депресію.

Йду додому, зустрічаю одну знайому, яка часто їздить в сільську місцевість, починаємо говорити на цю тему і я десь її починаю розуміти.

Далі спробую процитувати її слова: «От, перенесуть зупинку автобусів із головного вокзалу до Метро на Городоцькій. Та мені щоб потрапити в село прийдеться пересідати на дві, а то й на три маршрутки, бо живу я Винниках. І навіть більше, добиратися прийдеться зо дві години на кінцеву міжміських автобусів – це точно».

Якщо так подумати, то жінка права. Так, як їздить у нас транспорт у місті, то будуть великі проблеми з добиранням до автостанцій.

Також читайте:   Відтепер у салонах львівських трамваїв лунає музика Баха

А не всі люди багаті. Заплатити тричі по 4 гривні, помучитися півтора години, а то й більше у маршрутках. Та людина вже не захоче більше їхати у це село. Виходить знову буде западати сільська місцевість?

Ще й як…

До автостанції на головному вокзалі багато хто звик. Приїздиш потягом у Львів, відразу ж сідаєш на потрібний тобі автобус і їдеш собі у потрібному напряму.

А тут хочеш їхати у Стрий, треба мчатися на автовокзал на Стрийській хвилин сорок і тоді вже добиратися у написаний вище пункт призначення.

Хочеш в Городок – «тусуй» до Метро.

Яка думка Воробуса щодо цього всього?

Те, що пан Синютка думає за розвантаження міста транспортом – це логічно, але потрібно спершу відправляти всі автобуси на окраїни міста, а налагодити нормальне транспортне сполучення туди.

Хто дасть гарантію, що після тієї ж 20 години можна буде нормально доїхати з тієї ж вулиці Личаківської на автостанцію біля Метро?

Та тут з приміського вокзалу в центр після 20 їздить у центр хіба що маршрутне таксі №51.

Тому, у мене особисто виникає більше запитань чим відповідей.

Поки нормального транспортного сполучення не буде, ніяких змін проводити не треба.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*