Аномалії з погодою - Блог про Львів

Аномалії з погодою

Весна прийшла?

Чесно скажу, давненько я не пригадую таких часів, щоб в кінці січня на вулиці було настільки тепло як зараз.

Після морозяного початку місяця та снігопадів, наступило реальне тепло. Навіть скажу більше, сиджу зараз на роботі й у приміщенні набагато холодніше чим на вулиці.

Люд навіть мене підколює, що треба брати комп’ютерний стіл та переносити його на вулицю.

Реально, зараз, на 11 годину ранку можна йти в куртці, її не защіпувати, за шапку навіть мовчу. Люд потрохи готується до весни.

Що відбувається з погодою, чи повернеться ще зима та який прогноз погоди прогнозують синоптики на найближчий тиждень читайте далі.

Те, що у природі зараз відбуваються аномалії ні для кого не секрет. Як так може бути, що в лютому місяці температура повітря перевищує сім, а то й вісім градусів вище нуля?

І навіть більше, в Україні, де завжди падав сніг – тепло, а в США, де сніг падає дуже рідко – відбуваються зараз аномалії. Таке популярне місто як Нью-Йорк засипало снігопадами.

Люди просто не знають що робити. Багато хто взагалі сидить вдома й навіть не думає йти на роботу.

Америка Америкою, а нас більше цікавить питання України.

Так от, як передають наші улюблені синоптики, у найближчий тиждень погода істотно змінюватися не буде. Протягом цілого тижня температура повітря буде спостерігатися на рівні сьогоднішнього дня – вдень +6 – +7 градусів вище нуля, а вночі будемо спостерігати приблизно 0 – +1 градуса вище нуля.

Також читайте:   Весна - пора кохання

При цьому всьому, зверху буде падати дощ. Тому, якщо ви далеко заховали свої парасольки, то треба лізти в шафу чи куди ви там це все зберігаєте і просто їх витягувати їх звідти.

Що буде далі та й що взагалі відбувається з погодою?

Важко сказати, самі фахівці й досі не можуть збагнути що відбувається. Аномалії – це точно. А від чого вони утворилися?

Все-таки, кажуть, люди від того, що людина почала втручатися в розвиток природи. Скільки говорилося й говориться, що не треба масово вирубувати дерева. Але, люд мав в одному місці ці всі побажання.

Поїдеш в гори, то лісовози їздять один за одним. Що вони там знаходяться? Не може бути стільки повалених дерев. Це тупо починається вирубка.

З часом з погодою можуть бути й зовсім зле. Сподіваюся, що цього не буде.

Проте, прогнозую, що цього року з снігопадами ми ще не завершили. Все йде до того, що в березні, а то й в квітні місяці буде падати сніг, природа подарує нам мороз й так далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*