До яких пір триватиме показ шлаку на Новий рік? - Блог про Львів

До яких пір триватиме показ шлаку на Новий рік?

Шлак по телебаченню

Прийшов Воробус нарешті додому, повечеряв і на ніч вирішив викласти у світ ще одну публікацію, яка буде не дуже позитивною. Просто вже це все дістало…

Знаю, можливо ця публікація виходить трохи запізно, але мушу висловити свою точку зору щодо цьогорічної зустрічі Нового року.

Як то кажуть, наболіло…

Чи знаєте ви як в Україні відзначають свято Нового року? Думаю не важко здогадатися, що напередодні люди масово скуповують продукти, алкогольні напої, збираються всією сім’єю.

Спершу йде процедура проводжання старого року, потім народ вмикає телебачення, слухає виступ президента, випиває і має по всій ідеї дивитися телебачення: розважальні програми, концерти, виступи українських, наголошую саме вітчизняних, співаків і потрохи собі сидіти за столом.

Що ми натомість отримали цього року? Воробус телебачення дивиться дуже рідко, але коли після 12 години телефонує мені сусід, вітає з настанням Нового року й починає жалітися що по телевізору на більшості каналів лунає російська мова, виступають їхні співаки, мене це реально трафило.

Спеціально взяв пульт від телевізора, почав перемикати телевізійні канали і просто таки отетерів. Сусід не збрехав, реально в телевізійному просторі було стільки російського продукту що не знав як від цього усього втекти.

Також читайте:   Акція для коментаторів – 2

Ми з сім’єю поступили просто – взяли й вимкнули телебачення та віддали перевагу комп’ютеру. Слава Богу, що до цього дива техніки Воробус дожився.

Жарти, жартами, але реально страшно стає коли дивишся на це все. Ок, молодь ще так не дивиться телевізор, але ж є і велика кількість старших людей для яких як такого вибору нема.

І на що дивляться наші депутати, яких ми обираємо, наша національна рада з питань телебачення та радіомовлення, та й зрештою президент?

Країна-агресор ніяк не заспокоїться, постійно лізе на нашу територію, вбила не одного українця, а ми маємо слухати як їхні співаки розважаються?

З таким успіхами незабаром взагалі не буду вмикати «ящик». А для чого? Дивитися у черговий раз на цей маразм?

Минулого року було те саме і що були прийняті які-небудь міри?

Моя вам порада, люди, коли таки святкуєте Новий рік, то робіть це без телевізора. Там зараз просто нема що дивитися. Як не серіал російський «піхають», то виступ співаків їхніх.

Хотілося би почути вашу точку зору, читачі блогу, щодо цієї проблеми. Як її вирішити?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*