Футзал. Друга ліга. “Нові імена” 1:0 “Львівські Резерви” - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. “Нові імена” 1:0 “Львівські Резерви”

Тарас Николишин

Після вихідних, пов’язаних із новорічно-різдвяними святами, відновилися змагання у другій лізі аматорського футзалу Львівщини.

А, як відомо, там приймає участь команда «Нові імена» за яку виступає автор блогу – Ігор Воробус.

Після того, як у минулому турі наша команда перемогла одного із претендентів на медалі – колектив АК«Старява», вже минулої суботи на нас очікувала не менш важка гра проти ще однієї команди, яка претендує на нагороди – «Львівські Резерви».

Це вже не той колектив що був у літній лізі де «резервісти» програвали всім підряд. Зараз ця команда рідко кому програє і багато в чому їхня гра залежить від таких гравців як: Храмов та Николишин.

У підтвердження той факт, що Віктор в суботній грі жодного разу не змінився на паркеті й був своєрідним стопом оборони.

Розпочали поєдинок краще гравці команди «Нові імена». Ми раз за разом турбували їхнього кіпера ударами, але він діяв безпомилково.

Поступово «Львівські Резерви» вирівняли гру й вже гравці цієї команди почали турбувати Воробія. Ігор діяв безпомилково, плюс на ще двічі нам допомагала штанга.

Особливо сподобався удар згадуваного Храмова. Траєкторія була ще та, але м’яч влучив у штангу.

Саме за «сухого» рахунку й завершилася перша половина цієї гри.

Також читайте:   Воробус і команда "Нові Імена" - переможці турніру "Львів журналіст cup-2015"

В другій 20-ти хвилинці пристрасті на полі накалятися ще більше. Всі добре розуміли, що яка команда заб’є першою, та й переможе в цій грі.

Добре, що це вдалося зробити гравцям нашої команди. Після прострілу Романа Ковалика дальню штангу замкнув – Тарас Николишин.

Суперник не хотів миритися з такими рахунком і одразу ж пішов у ва-банк використовуючи тактику з п’ятим польовим гравцем.

Почалися каруселі в яких забити могли як вони, так і гравці команди «Нові імена», які двічі не влучили у ворота з хороших позицій.

Фінальний свисток арбітрів зустрічі таки зафіксував перемогу нашої команди із рахунком 1-0 і ця звитяга стала дуже доречною у боротьбі за призові місця в цьому чемпіонаті.

На даний момент «Нові імена» ділять 2-3 місце з колектив АК «Старява» маючи у своєму активі 18 очок.

Нам на п’яти наступають «Львівські Резерви», які мають 16 очок.

Решта команд, так виглядає, вже за медалі боротися не буде. Ну, і окремо стоїть «Бастіон-2», який вже без п’яти хвилин чемпіон.

Насамкінець, напишу склад команди «Нові імена» в суботній грі проти «Львівських Резервів»:

Воробій – Ільків, Николишин, Крупчук, Ковалик, Бутрин, Пенгрин,Нікітін, Великий, Тесленко.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*