На території дитячого майданчику на вулиці Сахарова з’явилося графіті - Блог про Львів

На території дитячого майданчику на вулиці Сахарова з’явилося графіті

Космічне графіті

Любить Воробус прогулюватися містом та знаходити щось цікавеньке. От і перед святом Різдва Христового мав вихідний день, то ж гаяти час не став, а взяв фотоапарат та пішов на прогулянку у пошуках цікавинок.

Знайшов для себе багато чого нового, про що ви могли переконатися у нещодавніх публікаціях на блозі. А про те, що не встиг ще написати – опишу вже незабаром.

От, читачі блогу, скажіть мені, чи подобається вам графіті на стінах?

А то у суспільстві існує дві точки зору щодо цього питання:

1. Не подобається.

Чому? Все просто, людям не до душі що псуються стіни, відповідно й архітектура тощо. От є фасад будинку, він одного кольору, а потім в один момент хтось приходить, робить графіті й вже це все не вписується.

2. Подобається.

Часто стіни будинків і не лише такі страшні, облуплені, що графіті тут як за золото. Хтось показує своє мистецтво і це подобається людям.

Пам’ятаю якось мені довелося побувати в такому районі нашого міста як Підзамче. Так от, там не лише поставили нові дитячі майданчики, а й на стінах біля них зобразили красиві графіті.

Ще досі в пам’яті горобці, які прямо таки радували око, коли їх бачив на стінах. Брати ж…

Також читайте:   «Коралі»: звучання автентичних пісень на фестивалях

Тему дитячих майданчиків я зачепив не просто, адже саме біля одного з таких майданчиків я побачив чергове цікаве графіті.

Проходив якось Воробус по вулиці Сахарова, щось так задумався, аж раптом побачив перед своїми очима досить таки цікаву композицію.

Знаходиться вона на стіні біля дитячого майданчику. Батьки з дітьми, які приходять сюди одразу ж звертають увагу на неї, особливо наші наймолодші.

Що там зображено? Я так зрозумів, космічних героїв і також сам Всесвіт. Давно подейкують вченні, що життя на тому ж таки Марсі цілком реальне, головне до нього якось долетіти.

Так от, на графіті зображена з правого боку літаюча тарілка й навіть не одна, а зліва мультиплікаційні герої.

Виглядає це все досить таки непогано. Цікаво було би подивитися на цю стіну тоді, коли ще графіті не було. Можливо хтось має фотографії.

Щодо питання хто виконав таке графіті відповіді дати не можу, лише висловлю припущення. Якщо подивитися уважно на картинку, то вверху неї є надпис – стоматологія і стрілочка до неї.

Можливо це ця контора зробила такий приємний сюрприз громадськості.

Загалом Воробус позитивно ставиться до подібних речей. Головне щоб це все було в тему й не псувало архітектуру нашого міста.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 13.01.2016 пише:

    Таке графіті тішить око та радує душу. Але часто на стінах будівель та огорожах можна побачити графіті, яке викликає відразу.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*