У трамваях міста Львова знову лунають колядки - Блог про Львів

У трамваях міста Львова знову лунають колядки

Колядки у трамваї

Ну, і завершальною публікацією на сьогодні буде пост на тему транспорту.

Любить Воробус критикувати громадський транспорт нашого міста. І не тому, що я так вже його не люблю, а хочу навпаки щоб він був якісним, водії з повагою ставилися до своїх пасажирів і «билися» за них.

Сподіваюся в найближчому часі він таким і стане, принаймні у 2016 році очікую впровадження електронного квитка та запуск на люди нового рухому складу.

А то вже огидно якось їздити в цих смердючих маршрутках.

Та, критикувати буду транспорт вже після свят, а поки що про приємні речі.

От скажіть мені, читачі блогу, як часто ви їздите таким видом громадського транспорту як трамвай? Особисто Воробус, якщо є можливість їхати саме ним, віддає перевагу електротранспорту перед маршрутними таксі.

Трамваї просторіші, вони не такі нахабні як маршрутки, що можуть і на тротуар виїхати, вартість проїзду вдвічі менша та й людей вмістити можуть більше.

Ще б в них взимку опалювалося, то їм би взагалі ціни не було.

А так, поки маємо, те що маємо.

Але, не все так погано у нашому з вами домі як здається. Був сьогодні Воробус у центрі, поспішав після відкриття Різдвяного Дідуха на роботу й вирішив під’їхати кілька зупинок на трамваї.

Також читайте:   Як доїхати на Буковель без послуг туристичних фірм

Сів у салон, придбав у водія квиток, знайшов собі місце серед тих, які були вільними, задумався що робити далі, аж раптом чую що окрім оголошення зупинок у салоні починає лунати музика і не просто музика, а колядки.

Ви знаєте, мені аж на душі стало якось веселіше. Ти вже не їдеш у трамваї думаючи як це важко, ще є куча справ, які треба вирішити, а вже відчуваєш дух свята Різдва Христового, яке наступить за кілька годин наступить.

Син Божий має народитися.

Слухаючи колядки, спостерігаю за реакцією людей на цю розвагу. Ви знаєте, народ сприймає ідею програвання колядок у трамваї позитивно. Один пан, що сидів поруч біля мене навіть почав підспівувати їх і собі.

Правда, признаюся чесно, є в цьому всьому ділі й один негативний момент. Досить часто колядки заїдають. Не знаю чи це лише в цьому трамваї, але хотілося би щоб ці прогалини були виправлені.

Щодо репертуару, то лунають як старі класичні колядки, так і колядки в новому виконанні.

І тут також всі очікують Різдва Христового.

На цьому завершуємо, йдемо вечеряти, поки що лише скажу одне – Веселих свят!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*