Воробус виграв новий магніт у конкурсі від фотографа Романа Тупися - Блог про Львів

Воробус виграв новий магніт у конкурсі від фотографа Романа Тупися

Новий магніт

Воробус зараз активно готується до свят, тому не дивуйтеся тому факту, що публікації на блозі з’являються рідше чим завжди.

Після святкування свята Різдва Христового вже продовжимо у більш кращому руслі, а поговорити нам буде про що. У першу чергу про відкриття у місті Лева нового пам’ятника.

На цей раз, хто не знає, присвятили скульптуру відомій людині причетній до національного гімну України – Вербицькому. Воробус вже там був і на днях, коли матиму час, про це обов’язково напишу.

А поки що про приємну подію і пов’язана вона з моїм нещодавнім візитом на гірськолижний курорт Буковель.

Справа у тому, що є такий у Львові популярний фотограф і по-сумісництву блогер – Роман Тупись .

Ця людина не лише добре фотографує, пише у блог, а й проводить різноманітні конкурси.

Пам’ятаю колись Воробус теж подібним займався, але чи то я вже став надто старим, чи лінь дається взнаки, але щось я в цьому плані вже себе вичерпав.

Треба буде придумати цього року щось креативненьке.

Повертаючись до пана Романа, то само собою автор блогу приймає участь у цих конкурсах, адже можна виграти цікаві призи.

Так от, такий черговий конкурс відбувався і всім читачам блогу треба було вгадати де саме був сфотографований герб, що зображений на фото.

Також читайте:   Як навчитися фотографувати

Як Воробус не старався вгадати де, називав безліч варіантів, але так і дати точну відповідь не зумів. Мене обскакали.

Проте, без призу, як виявиться згодом, ваш покірний не залишився. Пан Роман у вигляді заохочення всім активним учасникам конкурсу вирішив подарувати магніти на холодильник, де зображений замок Сант-Міклош.

Про своє бажання передати приз пан Роман повідомив давно, але то він не мав часу, то Воробус вже забігався. Одним словом, приз був, просто його треба було забрати.

І де ви думаєте я таки отримав цей магніт? Будете сміятися, але сталося це в Буковелі, на найвищій його вершині – горі Довгій, приз вручав особисто організатор конкурсу і, найцікавіше, що все це відбулося у перший день Нового, 2016 року.

Ще зараз пригадую, як виїхав на гору, температура повітря була близько 20-ти градусів морозу, але це не завадило мені отримати приз із рук Романа, а згодом ще й зробити фото напам’ять.

Користуючись нагодою, дякую за приз і чекаю нових конкурсів в яких обов’язково візьму участь.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*