Як Воробус вперше в житті дивився гру у водне поло - Блог про Львів

Як Воробус вперше в житті дивився гру у водне поло

Водне поло

Багато хто з наших читачів говорить, що автор блогу – Воробус вже всіх дістав з футзалом про який я так багато пишу.

Можливо десь в цих словах і є доля правди, але на ці всі закиди я маю просту «відмазку» – Воробус завжди пише про той вид спорту де сам грає. А, як відомо, на даний момент я бігаю в команді «Нові імена».

Якщо хтось думає, що я знову буду писати про футзал, то ви помиляєтеся. На цей раз дебютує новий вид спорту.

Про водне поло я ще точно ніколи не писав. Що ж, спробую…

Щоправда з цим видом спорту будемо лише поступово знайомитися.

Чесно скажу, ніколи в житті не мав змоги спостерігати за цим видом спорту. В новинах бачив що колись чемпіоном в Україні була команда Іллічівськ, потім вона здулася. Тепер досить таки вдало грає львівське Динамо.

Вітчизняний чемпіонат – це добре, але не ним одним живе на даний момент водне поло. Виявляється зараз в Сербії триває чемпіонат Європи з цього виду спорту серед чоловіків та жінок.

Навіть знаю одного молодого чоловіка на ім’я Ігор, який дивиться практично всі матчі.

Саме він запропонував мені якось після футзального тренування поїхати до нього додому, поїсти пельмені, випити чисто символічно по 75 рам оковитої та спільно переглянути матч між чоловічими збірними Сербії та Мальти.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Молодь. Карпати 3:1 Металург Д.

Що я побачив? В басейн запускають дві команди по 7 чоловік кожна. Вони одна одну атакують і по можливості забивають гол.

Робити це можна однією рукою, а от плавати будь-яким стилем. Напевно найважче в цій грі воротарю. Він не те що постійно має триматися на воді та й ще пробувати відбивати удари гравців команди-суперника.

Є в грі ще й вилучення. З ним я поки що ще остаточно не розібрався, але те, що гравця видаляють до того часу, поки суперник не втратить м’яч я зрозумів.

Тепер переходимо до гри. Думав що Мальта таки зможе нав’язати гру господарям турніру, але не тут то було. Серби каменя на камені не залишили від свого суперника.

Були моменти в грі що гравці цієї команди хотіли забити гол задом. Воробус навіть побився об заклад з другом, що Мальта заб’є 4 голи й більше. А виявилося, що забили лише 2.

Натомість свої ворота відкрили так якби автор блогу і його приятель стрибнули у басейн.

20 пропустити у свої ворота? А чи не забагато для чемпіонату Європи?

Загалом гра у водне поло тримає 4 тайми по 7 хвилин чистого часу.

У майбутньому буду старатися більше уваги приділяти цьому виду спорту. Можливо навіть подивлюся фінал чемпіонату Європи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*