З вівторка гору Тростян почне засипати снігом - Блог про Львів

З вівторка гору Тростян почне засипати снігом

Тростян

Продовжуємо…

І наступною темою на яку ми будемо говорити буде тема зимових видів спорту, а точніше тема – гірськолижного катання.

Хто уважно читає наш блог, той знає, що автор любить їздити взимку кататися на лижах.

До Нового року я переважно катаюся на курорті Буковель (там якраз триває низький сезон), а вже опісля різдвяних свят полюбляю катати на горі Тростян, яка знаходиться в смт. Славське.

Признаюся чесно, можливо я би навіть не їздив так далеко якби курорт в Славському модернізували, почали настрілювати сніг і можна було би вже в грудні катати на одній із улюблених гір.

Нажаль, цього поки власники курорту не роблять і там скажу більше, «попахує» так серйозно совком. Головне щоб їх ніхто не рухав, а там вже як буде, так і буде.

Скільки разів вже чекав на різних форумах, що були такі ситуації коли люди приїздили кататися, а робітники ще досі не вішали бугеля. Сервіс, що тут скажеш.

Тим не менше, гору Тростян багато лижників та сноубордистів люблять і з нетерпінням очікують коли матінка-природа принесе туди рясні снігопади і нарешті можна буде покататися як слід.

Наскільки я знаю, на 21 годину 9 січня 2016 року поки що цього повноцінно робити ще не можна. Причина? Банальна – бракує снігу.

Коли ж нарешті буде снігопад на горі Тростян? Воробус моніторить ситуацію кожного дня завдяки нашим улюбленим синоптикам.

Також читайте:   Воробус відвідав Старгород

Хто не знає, то скажу, що є такий дуже крутий сайт про погоду на гірськолижних курортах світу.

Так от він мене сьогодні дуже й дуже порадував. Та й власників гірськолижних курортів думаю також.

Якщо так глянути зараз що буде завтра, то будуть одні розчарування. Снігу на Тростяні не прогнозують й навіть більше, той сніг що там був змиє дощ, який вже завтра протягом цілого дня, а також в понеділок буде падати як з відра.

35 мм – це багато. Фактично зливи прилетять на гору Славська.

Але, не все так погано в нашому з вами домі як здається. Вже з вівторка в селищі міського типу похолодає, температура повітря знизиться до нуля градусів і, увага, почне падати сніг і не просто сніг, а снігопади ще.

В цей же день на горі передають до 12 міліметрів опадів, а вже потім в наступні дні аж до п’ятниці сніг продовжуватиме йти.

Тому, я так думаю, в четвер, п’ятницю, ну максимум на вихідних можна буде розпочати лижний сезон і на горі Тростян.

Головне щоб потім погода не підкачала. Зараз синоптики прогнозують після рясних снігопадів істотне похолодання до -10 – 12 градусів нижче нуля.

Чекаємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*