Футзал. Чемпіонат Європи. Україна 1:4 Іспанія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Європи. Україна 1:4 Іспанія (відео)

Україна 1:4 Іспанія

У Сербії триває чемпіонат Європи з футзалу.

Вчора на нашу збірну очікувало серйозне випробування від одного з грандів як європейського, так і світового футболу «5 на 5» – збірної Іспанії.

Так склалася турнірна ситуація в нашій групі, що збірній Україні для того, щоб пройти в наступний раунд змагань, а це чвертьфінал з першого місця треба було не програти в останньому поєдинку групи.

Звісно, грати проти іспанців – важко, але ж треба й колись їх зупинити. Тим паче, що ця команда зараз переживає зміну поколінь.

Розпочали синьо-жовті поєдинок вдало. Так, Іспанія багато часу контролювала «шкіряного», била по воротах, але то захист, то кіпер України – Іваняк, були на місці.

Десь так і думав, що суперник буде пробувати розпечатати наші ворота за допомогою стандартів. На жаль, це їм вдалося зробити за хвилину до завершення першої 20-ти хвилинки.

Подачу з ауту проспав Фетько й гравець іспанців вдало пробив повз нашого воротаря.

Другий тайм поєдинку – це копія першого. Тільки є одна відмінність – суперник вже грав по результату, багато тримав м’яч, а Україна щосили намагалася відігратися.

Звісно, що це було зробити складно, тому «коуч» України вдався до тактики з п’ятим польовим. А тут, як кажуть, ми приїхали.

Також читайте:   «Global Futsal Tournament». Україна – Бразилія – 2:7 + ВІДЕО

Це вам не національний чемпіонат, де можна довго думати з м’ячем. Тут помилок не прощають. Іспанія це вкотре довела.

Протягом чотирьох хвилин (на 30-й і на 34-й хвилині) суперник завдяки голам Алекса та Маріо Рівільоса в пусті ворота зумів довести рахунок в зустрічі до 0-3.

Головний тренер українців – Косенко, розуміючи, що воротар-ганяла – це не та тактика з якою можна грати в цій грі, випускає назад свого кіпера й за декілька хвилин гравець «Енергії» – Микола Грицина чудовим ударом із-за меж штрафної один гол відігрує.

На більше синьо-жовтих не вистачило. Натомість іменита Іспанія зуміла забити ще раз. Це згадуваний вище Рівільос вдало замкнув дальню штангу.

1-4 – Україна програє і вже завтра у чвертьфіналі змагань схрестить зброю з господарями змагань – сербами, які напередодні у битві перемогли грізних португальців з рахунком 3-1.

Особисто я думаю, що шанси на прохід у півфінал є й то великі. Як буде насправді, покаже його величність – час.

А, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між іспанцями та українцями:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*