Коли зникнуть будинки-привиди “УкрВино” з парку “Погулянка” - Блог про Львів

Коли зникнуть будинки-привиди “УкрВино” з парку “Погулянка”

Закинуті будівлі

На днях вашому автору довелося побувати в такому чудовому парку нашого міста як «Погулянка».

Погода зараз придатна для прогулянок, снігу практично нема. Навіть бачив як компанія людей собі взяла й зоорганізувала шашлик.

Що цікаво, решта люду, які в цей день прогулювалися парком проходили повз цю компанію й лише собі, мабуть, думали, якби то також зробити подібне.

Природу Воробус любить, часто на неї вибирається, особливо в теплу погоду, але терпіти перш за все я не можу коли на цій же природі свинячать.

Багато таких випадків було у парку «Знесіння», «Високий замок». Не виключення – парк «Погулянка».

І ніби все там почали облаштовувати по-новому, з’явилися ліхтарі, бо люд жалівся на діяльність так званих «гопників», «зайчиків» тощо.

Але, є одна місцина чи то пакт будівля, яка там псує кашу. Знаходиться вона неподалік палацу творчості дітей та юнацтва і має вона назву – приміщення колишнього заводу «УкрВино».

Фактично раз в рік стараюся писати про це приміщення і бачу, що чим далі ми йдемо, тим стає все страшніше.

Розпочалося моє знайомство з цим об’єктом ще у 2013 році. Тоді, завод перестав функціонувати, охорона ще була, все було огороджено.

У 2015 році у світ вийшла публікація, де я жорстко розкритикував дії мародерів, які тут побували. Охорони не стало, на територію колишнього заводу можна вже було потрапити… стеля обвалювалася у багатьох приміщеннях.

Також читайте:   Ремонт вулиці Пасічної: повний дурдом

Що ми маємо зараз? Це така собі будівля-привид. Брами при вході вже давно нема, все розграбоване, за вікна взагалі мовчу. Їх тупо покрали. Та й навіть більше, вже навіть бачив як автомобілі тупо заїздять сюди й забирають останки того що тут залишилося.

Моя думка, що ця будівля несе загрозу простим людям. У чому це проявляється?

Ну, по-перше, на територію може потрапити будь-хто. Парком гуляють діти, молоді люди. Боюся собі подумати що буде якщо вони не дай Бог зайдуть туди де обвалюються стелі, стіни тощо.

По-друге, невідомо хто тут буває ночами. Не виключення є наркомани, алкоголіки… Принаймні я би сюди після 22 години би точно не ризикнув заходити.

По-третє, як в такому чудовому місці для відпочинку людей може знаходитися подібне?

Чому на колишній завод «УкрВино» ніхто не звертає увагу? Напевно тому, що майбутнім власникам вигідно щоб все громили навкруги. Дешевше потім буде це все купити й зробити котедж.

До речі, парк «Погулянка» забудовують і то так серйозно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Andy 16.02.2016 пише:

    Я думаю, що територія вже викуплена і зараз просто креслять планування майбутніх будинків і погоджують формальності за $.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*