Не люди, а свині… - Блог про Львів

Не люди, а свині…

Озеро зі сміттям

Ну, а завершальною темою сьогоднішнього дня буде тема виховання людей. Не буду казати якого віку, бо за руку нікого не лапав.

Але, щось мені так здається, що це стосується переважно молоді. Старші люди якоїсь ще тієї старої закалки.

Ок, не буду робити традиційних довгих вступів, а починаю розповідати про проблему.

Так от, майже кожного дня йдучи на роботу, Ігор Воробус проходить повз штучне озеро, яке розташоване на території ветеринарного університету.

Це озеро цікаве тим, що в різну пору року воно притягує сюди велику кількість відпочиваючих.

Влітку люди приходять сюди щоб посидіти біля води, восени щоб покормити качок, які прилітають сюди з року в рік й сидять до самих морозів, а взимку щоб пограти в таку гру як хокей або ж просто безкоштовно покататися на ковзанах.

Все це добре, але коли дивишся на дії окремих людей, то стає аж бридко. Не розумію як в такому чудовому місці можна брати й смітити. А люди таки це роблять.

І вже восени група активістів поставила біля водойми лавочки, смітники щоб люд не смітив, але все рівно вони це роблять і навіть не розуміють, що тим самим вони псують не лише собі відпочинок, а й когорті людей, яка кожного дня приходить сюди щоб хоч трохи морально відпочити.

Також читайте:   Озеро Пісочне-2016 (фото)

Пам’ятаю ще напередодні морозів, коли озеро почало замерзати зауважував, що у воді починає плавати сміття. Його тоді було не так багато, але все рівно так просто його звідти не витягнеш. Треба таки або воду спускати або ж запускати яку-небудь людину зі сачком щоб його половити.

Не встигли…. Температура повітря в один прекрасний момент знизилася, озеро замерзло й за сміття люди забули.

Все минає й морози теж, тому вже сьогодні зранку йду на роботу, дивлюся на озеро, яке з кожною хвилиною втрачає все більше та більше льоду й просто таки був шокований.

На водоймі стільки сміття, що якщо озеро повністю розтане, то буде просто жах.

От хто займається такими діями? Невже так важко взяти ту ж пляшку, папірець й викинути непотріб в урни?

На неділю передають +12 градусів тепла, могли би знову в це чудове місце повернутися качки і куди вони прилетять? В озеро зі сміттям?

Саме через публікацію звертаюся до людей. Народ, не будь рагулями!!! Якщо ми не будемо берегти навколишнє середовище, то що з нього буде?

Як не поважаєте інших людей, то хоча б себе любіть?

Один кине, другий й не буде навіть прийти посидіти…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*