Тарас Николишин: “Хлопчиками для биття в першій лізі не повинні бути…”

Тарас Николишин

Зараз для команди «Нові імена» наступило міжсезоння. Команда готується до нових баталій, думає над підсиленням складу й не лише. Літо обіцяє бути дуже цікавим.

А поки що в гості до прес-служби колективу завітав один із гравців команди Тарас Николишин, саме з яким ми й сьогодні поспілкуємося за чашкою кави.

Завершився сезон в другій лізі, команда «Нові імена», як відомо, зайняла у ньому підсумкове друге місце. Як вам рівень цьогорічного чемпіонату, що сподобалося, що ні?

– Добрий день, чемпіонат сподобався перш за все тим, що рівень команд з року в рік росте і це вже не та друга ліга, що була кілька років тому. Багато команд нашої ліги думаю на рівних грали би вже цього сезону в тій же першій лізі аматорського футзалу Львівщини.

– Чому команда погано грала у першому колі змагань і так швидко все змінилося у другому?

– Перш за все – це недооцінка суперників. Після переможного літнього чемпіонату була трохи ейфорія, яка потім зникла після кількох не дуже вдалих поєдинків. Плюс вважаю фарт був не на нашому боці. Та, під час зимової паузи ми все проаналізували, також багато в чому допоміг нам Денис Бутрин досвід якого став нам у пригоді.

– Розкажіть нашим читачам як почалася ваша футзальна кар’єра, як потрапили в «Нові імена» і за які команди окрім нашої ви грали?

– Почав грати в гру «5 на5» після знайомства з Володимиром Крупчуком за що йому величезне дякую. Саме він запросив мене в «Нові імена». А опісля них були виступи за клуб «Шіша», «ДАТА груп», «Елекс», «Меркурій», «Спарта» і знову «Нові імена».

Також читайте:   Максим Зарубко: "Постійна готовність до гри, регулярні ігри та тренування ..."

Тарас Николишин з тих гравців, які окрім того що багато забивають, ще й часто асистують своїм партнерам. Що вам більше подобається забивати голи чи таки віддавати голеві передачі?

– Для мене нема різниці, головне щоб команда перемагала.

Протягом сезону багато говорилося за те чи потрібен команді тренер. Яка ваша думка щодо цього питання?

– Важко сказати, але переконаний в одному, якщо ми хочемо виступати на більш високому рівні, то маємо більше тренуватися. Тренер би також не завадив.

Все йде до того, що влітку «Нові імена» будуть грати у першій лізі аматорського футзалу Львівщини. Чого очікуєте від змагань, чи не буде команда статистом в цій лізі?

– Не думаю. В нашій команді зібрані гравці, які пограли свого часу в багатьох лігах і точно хлопчиками для биття вони не будуть. Хоча, час покаже…

Також думаю що нам для конкурентоспроможності в 1 лізі треба ще хоча б 2 людей на підсилення.

Яка гра та гол цього сезону запам’яталися найбільше?

– Напевно гра першого кола проти команди «Форсаж», де нам вдалося відігратися фактично в кінці зустрічі. Також запам’ятався мій гол у ворота клубу «Львівські Резерви» де ми мінімально перемогли і як не згадати «суху» серію Ігоря Воробуса й компанію на «нуль».

Як ви готуєтеся до футзальних матчів, в Тараса є особливий секрет?

– Та який там секрет. Просто відповідально ставлюся до поєдинків, напередодні бережу себе, а на іграх максимальна самовіддача.

Ваші побажання читачам блогу й груп команди «Нові імена» в соціальних мережах?

Підтримуйте команду, бо ми граємо для вас.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*