З 1 травня українцям підвищать мінімальну зарплату - Блог про Львів

З 1 травня українцям підвищать мінімальну зарплату

Зросте рівень мінімальної зарплати

А тепер поговоримо на вічну тему, підвищення заробітної платні.

Не секрет, що багато людей працює на державних роботах і й високої зарплати не має. Тому, завжди сприймають позитивно новини про те, що уряд вирішив підвищити мінімальну зарплату в тому чи іншому місяці.

Робить наш, шановний Петрович, це не так часто. За те, з депутати в нашій країні живуть і горя не знають. Нещодавно дізнався, що вже й у найближчому майбутньому нашим народним обранцям планують підвищити платню в три рази.

Уявіть собі, А щоб щось робити, думати за майбутнє країни ніхто спішить. Навіть впадло згадувати тарифи на комунальні послуги, ціни на продукти. Людям явно цього не вистачає й вони просто змушені сидіти вдома й бідувати.

За які подорожі закордон ми можемо говорити? Ай, не буду про сумне, а краще про підвищення мінімальної заробітної платні.

Зміни таки будуть і їх слід очікувати з 1 травня 2016 року.

На скільки піднімуть заробітну платню українцям?

Якщо з 1 січня 2016 року мінімальна заробітна платня складала 1378 гривень, то з 1 травня буде становити – 1450 гривень.

Не складними математичними розрахунками можна сказати, що нам додадуть 72 гривні.

А тепер ще цікавіше. З 1 грудня того ж таки 2016 року зарплату підвищать ще на 100 гривень й вона складатиме – 1550 гривень. Фактично варто розраховувати на 172 гривні в плюс до кінця поточного року.

Також читайте:   Куди звертатись, щоб отримати гроші в борг вночі?

Ще є такий показник як прожитковий мінімум. Так от, з 1 січня 2016 року він складає -1330 гривень, а з 1 травня буде становити -1399 гривень, а до 1 грудня дійде до 1496 гривень.

Обіцяв Воробус на початку цієї публікації не критикувати всіх і вся, але коли це все написав просто таки не можу сказати кілька в бік нашої влади.

Що таке зараз 172 гривні? Та це зараз навіть один раз в супермаркет не сходиш. М’ясо дороге, риба також. Та не будеш ти одну картоплю їсти з крохмалем.

Ще би хоч тарифи не підвищували. А то з 1 квітня знову відбудеться подорожчання.

Кінця краю нема з тими тарифами.

І що робити далі? Варіантів є багато:

1. Шукати додаткові заробітки.

Не дивуюся, коли хтось пише роботи на замовлення, робить халтури й так далі. А що залишається?

2. Бавитися в азартні ігри.

Не радив би, але хто стильно в тому шарить, то чому б не заробити кілька гривень.

3. Їхати закордон.

Казали колись мудрі люди, що треба всіма можливими шляхами шукати виходи в Європу. Там і рівень зарплат вищий, і жити якось можна краще.

Одним словом, пАкращення.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*