Футбол. Фінальний поєдинок кубка України відбудеться на стадіоні “Арена Львів” - Блог про Львів

Футбол. Фінальний поєдинок кубка України відбудеться на стадіоні “Арена Львів”

Фінал кубка у Львові

І знову про справи футбольні. Коли вчора повертався з футболу чув від багатьох людей, що після матчу Шахтаря з Севільєю вже більше не буде на кого піти на стадіон «Арена Львів».

І хоч як Воробус намагався їх переконати, що має бути ще гра між київським Динамо та донецьким Шахтарем, тими ж Карпатами та Шахтарем, ніхто мене не хотів слухати.

Мотивували своє рішення люди тим, що вся інтрига позаду. Динамо вже стало чемпіоном країни, Шахтар буде берегти сили до гри з Севільєю, а матч Карпати – Шахтар – це буде просто боротьба за престиж.

Все-таки, люд вже звик до матчів євро кубків і їм подавай вже Барселону, Севілью, Реал Мадрид тощо.

Але, тим не менше, буде на стадіоні «Арена Львів» ще один матч, в якому ще буде жити інтрига. Мова іде про фінал кубка України, який мають розіграти 21 травня.

Як нещодавно стало відомо, двобій за трофей відбудеться не де-небудь, а знову ж таки у Львові на стадіоні «Арена Львів». Початок цієї зустрічі о 17 годині.

Хто буде грати у фіналі і чи зацікавить місцеву публіку цей матч?

Претендентів на даний момент є чотири:

Донецький Шахтар, дніпропетровське Дніпро, Олександрія та луганська Зоря.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Динамо та Дніпро виходять у чвертьфінал (відео)

Звісно, що після перших півфінальних матчів кращі шанси на прохід у фінал мають Шахтар та Дніпро. І саме ця пара думаю би викликала інтерес до фіналу у львів’ян.

Думаю, що Мирон Маркевич та компанія після того як їх дискваліфікували з євро кубків, будуть робити все щоб хоч якийсь трофей, але цього року таки виграти.

Кажуть ще що й команда взагалі може припинити існування. Мені в це слабо віриться, але ж все може бути в нашому футболі.

Матчі-відповіді півфінальної стадії змагань заплановано на 11 травня. Саме тоді, Шахтар буде приймати Олександрію, а Дніпро поїде в Запоріжжя грати проти Зорі.

Чому саме Львів? Та бо тут вміють вболівати й безпека на стадіоні тут гарантована. Чого не скажеш про інші міста крім столиці країни, яка вже також «наїлася» останнім часом футболу.

Побачимо як все пройде. Можливо так станеться, що ваш автор також відвідає фінал кубка України. Хоча, на це будуть впливати ряд чинників: хто гратиме у фіналі, якою буде погода й так далі.

Далі буде…

А ви, читачі блогу, підете на фінальний поєдинок кубка України у Львові? Хотілося би також почути вашу точку зору по цьому питанню.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*