Футбол. Ліга Європи. Брага 1:2 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Брага 1:2 Шахтар (відео)

Брага - Шахтар

Що ж, як і обіцяв Воробус, опісля перегляду футбольного поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи між португальською Брагою та донецьким Шахтарем поділюся своїми враженнями від побаченого.

Як завжди, всі моменти в цій зустрічі описувати не буду, бо їх зрештою було не так вже і багато. Це вже, традиційно, для матчів за участю української команди.

Тим не менше, події в грі були і не одна.

Шахтар і команди рівня Браги

Цього разу автор зрадив своїм традиціям дивитися футбольні матчі вдома й пішов переглядати поєдинок в один із кабаків нашого міста. Що цікаво, ще до протистояння говорив своїм друзям, що шансів у португальського клубу фактично нема.

Чому так? Досвід виступів Шахтаря у Лізі Чемпіонів дається взнаки і його не проп’єш. Тому, команди рівня Браги Луческу і компанія проходить на одній нозі.

Шахтар і гра на виїзді

Якщо ви подивитеся як грали «гірники» у всіх трьох виїзних матчах Ліги Європи, то побачите, що малюнок гри фактично не змінюється. Ми починаємо від захисту, даємо атакувати команді-господарів, а потім ловимо їх на контратаці.

Вдається…

Брага

Зіграла вчора в принципі на своєму рівні. Багато атакувала, рухалася, але моментів то було обмаль. Так, після 1-0 на нашу користь вони мали вбивчий момент, в кінці зустрічі забили, але перемогу то здобула команда з України.

Також читайте:   Карпати "б'ють" Говерлу й здобувають історичну перемогу на "Арені Львів"

Луческу та українці

Вже вкотре ходить багато розмов за те, що такі гравці як: Гладкий, Шевчук, Кобін взагалі не виходять на поле. Для збірної, яка незабаром стартуватиме на Євро-2016 – це погано, але якщо глянеш на того ж таки Ферейру, Азеведо, то стає зрозуміло чому українці не потрапляють у склад.

Шанси на вихід в наступний раунд змагань

За тиждень матч-відповідь, але думаю шансів у португальської команди нема. Максимум що вони можуть зробити, так це забити гол. А Шахтар ми чекаємо у півфіналі, де швидше за все у Львів приїде один із грандів європейського футболу.

Думаю, що це має бути іспанська Севілья.

Луческу і його слова

Знову почалося, що пан румунський тренер каже що Львів – це їх місто, вони грають на нейтральному полі й так далі.

Що сказати? Кожен думаю може зробити свої висновки й Воробус також вже давно зробив.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Брагою та Шахтарем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*