Футзал. Енергія у перших двох матчах півфінальної серії плей-офф перемагає Продексім - Блог про Львів

Футзал. Енергія у перших двох матчах півфінальної серії плей-офф перемагає Продексім

Енергія б'є Продексім

У футзальному чемпіонаті України настала черга півфінальної серії плей-офф у якій між собою зустрічаються: наша львівська Енергія та херсонський клуб Продексім, а також діючий чемпіон країни – харківський Локомотив проти хмельницького клубу Спортлідер.

Само собою, що матчі у Львові я пропустити не міг і в минулу суботу та неділю відвідав палац спорту «Галичина».

Вже, традиційно, описувати всі моменти та голи в цих матчах не буду, а просто поділюся своїми враженнями від цих матчів.

Енергія

Під час матчів збірної в чемпіонаті була тривала пауза за час якої помітно, що головний тренер команди – Павленко не спав, а плідно працював зі своїми підопічними. Не так у другій, як у першій грі зелено-білі були на паркеті кращими. Їм настільки все вдавалося, що в кінці гри навіть на паркет з’явилися гравці, які не часто в цьому сезоні потрапляють в основний склад команди: воротар – Войтович та гравець – Стефанків.

Останньому навіть вдалося забити один із 6 голів своєї команди.

В другому поєдинку Енергія була вже не такою переконливою, але тим не менше, перемогу здобути вдалося з рахунком 4-2.

2-0 в серії до трьох перемог на користь нашої команди – це якраз те, що треба. Та й радує те, що в нашої команди, незважаючи на не такі вже й великі фінансові вливання малюнок гри є й він дає результат.

Також читайте:   "Вірній збірній" або як Ігор Воробус і компанія їздили у Харків

Думаю в чемпіонській серії Енергія ще побореться з грошовитим Локомотивом.

Продексім

Очікував від цієї команди більшого. З таким складом як має херсонська команда вони мають виглядати краще, а не бути хлопчиками для биття. Вчора, скажімо, на майданчик вийшов бразильський легіонер – Тіагу. Ну, дуже слабо виглядав та й взагалі було скучнувато.

Максимум одну гру може виграти вдома Москвичов та компанія. На більше їх просто не вистачить. От вчора пішли вони на гру в 5-ть польових і що? Швидше Енергія могла забити їм у пусті ворота, чим херсонська команда в наші.

Глядачі

Шкода, що такий вид спорту як футзал у слід за футболом просто вимирає. Вчора на грі був цілий десант фанів з Херсона та й наші активізувалися. А уявіть собі що буде якщо гра «5 на 5» зникне?

Локомотив – Спортлідер

У перших двох поєдинках сильнішими прогнозовано виявилися діючі чемпіони країни й все йде до того, що «залізничники» вийдуть у фінал, де будуть намагатися знову захистити свій титул кращого колективу країни.

Треті матчі в серії відбудуться аж 23 квітня. Це пов’язано з тим, що матч-відповідь за вихід на чемпіонат світу буде проводити національна збірна.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*