Новини блогу: відкривається нова рубрика, нові конкурси… - Блог про Львів

Новини блогу: відкривається нова рубрика, нові конкурси…

Нова рубрика

А тепер поговоримо на тему блогу. Рідко коли пишу про свої домисли щодо розвитку нашого ресурсу, але зміни таки відбуваються.

Їх люблять не всі, але, як показує практика, вони з часом приживаються.

Перша зміна – це те, що відтепер кожен відвідувач сайту може підписатися на офіційну групу блогу в соціальній мережі фейсбук.

Спеціальне сповіщення відображається тоді, коли ви заходите на головну сторінку. Тому, не дивуйтеся що це таке за вікно, а якщо є бажання, то підписуйтеся на новини.

Давно відомо, що соціальні мережі стали чудовим інструментом для поширення інформації. Та й що тут говорити, це дуже зручно.

Воробус от заходить у фейсбук, там підписаний на багато сайтів і завдяки цій підписці бачу ті новини, які мене цікавлять найбільше

Другою новинкою блогу стане те, що вже від завтра з’явиться нова рубрика чи то правильніше сказати – підрубрика. Називатися вона буде просто – винаходи.

Ця ідея прийшла до мене досить таки спонтанно. Йшов якось зранку на роботу, стояв на світлофорі в очікуванні зеленого світла й так собі думаю, але ж колись люди то не мали світлофорів і якось вдавалося розминатися з автомобілями.

Також читайте:   Підсумки публікацій на блозі Воробуса у червні 2018 року

Хоча, й автомобілів колись не було як і літаків. Тому, самому стало цікаво, а хто ж вперше почав їздити на автомобілі, хто придумав світлофор, радіо й так далі.

Буду намагатися знайти інформацію по цих винаходах людства й ділитися нею з нашими читачами.

Тому, як мінімум один раз на тиждень така публікація в новій рубриці буде з’являтися.

Третя новинка – незабаром завершиться конкурс прогнозистів, буде визначено переможця, але це не означає, що ми не будемо проводити інших вікторин. Є ідея придумати щось на літню тематику, але всіх секретів відкривати поки що не буду.

Четверте – сам Воробус також не буде сидіти вдома й планує багато подорожувати, головне щоб здоров’я було.

Традиційно такими стануть подорожі цікавими вершинами.

П’яте– опитування.

За них ми щось останнім часом забули. Спробуємо найближчим часом вернути їх. Мене, особисто, завжди цікавила думка читачів щодо того чи іншого питання.

Одним словом, заходьте, читайте, критикуйте, хваліть.

З повагою, автор блогу про Львів – Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*