Проблеми з платежами та банкоматами “Приватбанк” продовжуються - Блог про Львів

Проблеми з платежами та банкоматами “Приватбанк” продовжуються

Проблема з видачею готівки

Ну, а насамкінець, поговоримо про справи фінансові, адже про проблеми з одним із головних банків країни є ще й досі й вони продовжуються.

Хто не знає скажу, що вчора багато користувачів такого банку як «Приват» зіштовхнулися з низкою проблем.

1. Неможливо було розрахуватися карткою у магазині, супермаркеті, поповнити рахунок, купити квиток на потяг тощо.

2. Неможливо було зняти готівку в банкоматі.

Здавалося нічого страшного в цьому нема, але це лише так здається на перший погляд. Люд одразу ж почав панікувати й в суспільстві таки з’явилися чутки, що у «Привату» є проблеми й то серйозні.

От уявіть собі тепер ситуацію яка виникла не у мене, а в мого сусіда. Приходить він до мене й каже, що зайшов у маркет, набрав продуктів, а розрахуватися не може, бо всі термінали висять.

Залишає товар, йде на вулицю, пробує зняти готівку, а йому банкомат повідомляє, що готівки також зараз видати не може.

І що йому залишається робити? Добре, що в голові промайнула думка піти в банкомат іншого банку і з комісією, але таки вдається зняти гроші. А хто не додумався або ж просто не хоче платити комісію?

От і думай собі…

Так чому ж 4 і 5 квітня є проблеми з операціями «Приватбанку» і як з ними боротися?

Також читайте:   Як знайти роботу в Інтернеті?

Офіційна відповідь банку така, що вони вводять нову систему захисту і тому день-два можуть бути проблеми. Ок, повіримо їм.

Як можна зняти готівку?

Це можна зробити або в касах банку або ж в терміналах іншого банку, де доведеться заплатити комісію за зняття коштів.

Коли буде вирішена проблема?

Читав ще вдень, що розрахуватися карткою в супермаркеті вже можна було як і проводити операції у Приват24. Єдиною проблемою залишаються банкомати, де зняти гроші досі є проблематично.

Тепер наведу приклад на собі. Воробус має картку даного банку, зайшов хвилин зо двадцять тому в супермаркет «Наш край», купив собі кефір та хліб й вирішив розрахуватися карткою.

Хвилин зо десять термінал думав аж до поки мене не «трафило» і я не сказав натиснути відміну платежу. Хоча, боюся, щоб ці кошти таки не були зняті коли все запрацює.

Тому, поки остаточно не буде вирішено проблем з «Приватом» радив би нашим читачам поки утриматися від операцій. Думаю вже завтра, після завтра все вирішиться.

А поки що, робіть так як Воробус, шукайте десь готівку. Гаманець, кишеня, панчоха. Десь вона таки має бути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 05.04.2016 пише:

    Не вводи людей в оману. Клієнти привата вже давно не платять додаткових комісій у “чужих” банкоматах

  2. vrubli 06.04.2016 пише:

    Особисто від себе раджу з приватом не зв’язуватись.
    Я теж була клієнтом цього банку, доки не стала жертвою шахрайських дій, за участю працівників того ж банку.
    Коли звернулась в банк то від них і від їхньої служби безпеки толку як козла молока, навіть пальцем об палець не вдарили аби виявити що за працівник причетний до шахрайський дій.
    Тільки і вміють що футболити “зверніться на гарячу лінію”, а ті з гарячої лінії “зверніться у відділення”.
    До речі, як вам той факт, що відділення банку відмовляється приймати письмову заяву від клієнта, бо в них бачте це заборонено, “робіть усну заяву на гарячу лінію”?!
    Написала заяву в правоохоронні органи, однак навіть сам банк перешкоджає веденню слідства.
    Як підсумок: НУ ЇХ НАФІГ ТИХ ПРИВАТІВЦІВ, з їхніми високими депозитами та типу “зручненькими послугами”, очі замилюють одним, а найо*ують на іншому!
    Так, це банк з найбільшою кількістю банкоматів та відділень і це ніби мега зручно, проте зараз існує багато інших банків, значно кращих, стабільних, що дорожать своїми клієнтами, пропонують нічим не гірші послуги та так само безкомісійні зняття готівки в “чужих” банкоматах.

  3. Енді 06.04.2016 пише:

    Погоджуюсь з попереднім коментатором, я теж колись був клієнтом ПриватБанку, одного разу виконував оплату в інтернеті. Потім задзвонили в 4 ранку зі служби безпеки запитали чи це я виконував операції, я сказав що я. Мене почали запитувати серійні номери паспорту і т.д , а це була 4 ранку я сонний, сказав , чи не можуть перетелефонувати завтра. А зранку в мене вже всі картки заблоковані були. Трохи в них служба безпеки параноїдальна після цього випадку більше не користуюся їхніми послугами.

  4. Роман 06.04.2016 пише:

    Енді. Працівники приватбанку не можуть запитувати приватну інформацію по телефону

  5. Жити Добре 07.04.2016 пише:

    Давно користуюся картами Привату, купляю через інет на ібеї та в Китаї. Карта – проста гривнева Кредитка. Ніколи не мав проблем. Раз, правда, попав на шахраїв на ібеї, але він повернув гроші і вони повернулися на карту (!), хоча покупка була в доларах Америки, повернули швидко і без напряга. Були і наші шахраї, які дзвонили і представлялися працівниками Привату і шось там гнали про “зараз заблокуємо вашу карту, назвіть пін код”. Можете їх послати, а можете побавитися: включити переляканого дурника і наговорити їм якісь цифри-букви. І вам стане весело і їм не скучно. Вони моніторять олх і подібні сайти, тому розмістивши оголошення чекайте дзвоника.
    Підсумок. Мудрі люди кажуть : не тримай всі яйця в одній корзині. Тобто не Приватом єдиним користуйся. А користуючись, добре пам’ятайте про безпеку своїх грошей. В Україні таке буває, сьогодні щось є, а завтра раз – і нема.
    Всіх благ і холодного розуму.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*