Враження від відвідин поєдинку Шахтар – Севілья - Блог про Львів

Враження від відвідин поєдинку Шахтар – Севілья

Шахтар - Севілья

А тепер настав час поділитися своїми враженнями від перегляду футбольного поєдинку Шахтар – Севілья на якому вашому покірному вдалося побувати.

Думаю, що всіх моментів зустрічі описувати не треба як і голів. Я ж зосереджуся на цікавинках, які залишилися поза кадром телевізійних камер.

Коноплянка і його зустріч на стадіоні

Протягом гри були різні моменти. Бувало таке, що Жеку освистувала місцева публіка, бувало й таке що аплодували. Але, це напевно від того, що багато людей не знало що це саме Євген. За те, коли Коноплянку змінювали в другому таймі, то більшість людей на стадіоні «Арена Львів» стала й почала аплодувати. Все-таки, це гравець збірної України як не крути.

Підтримка публіки

Біля мене сиділо двоє людей на яких було дуже цікаво подивитися. А все тому, що один фан вболівав за Шахтар, а інший за Севілью. Бачили б ви як вони протягом всієї гри один одного підколювали. Добре, що в кінці гри хлопці потиснули один одному руки й розійшлися.

А так, більшість стадіону вболівала за команду з України. Помітно, що люд вже полюбив ходити на матчі єврокубків, бо на трибунах можна було побачити велику кількість символіки донецького клубу.

Гімн України

Після того, як прозвучала офіційна мелодія Ліги Європи люд на трибунах самоорганізувався й почав виконувати державний гімн України. Що цікаво, згодом під час поєдинку вони це повторили ще не один раз і під час саме гімну було забито один із голів донецького Шахтаря.

Також читайте:   Футбол на Короленка

Гра

У першому таймі краще виглядав Шахтар, в другій 45-ти хвилинці вже Севілья домінувала на полі. Від того і вважаю, що результат гри закономірний. Але, шанси на вихід далі тепер більші в гостей. Вдома і стіни допомагають та й 2-2 рахунок – чудовий для іспанців.

Подяка гравців Шахтаря

Традиційно подякував всім Кучер пробігши кругом стадіону, а також Срна, П’ятов та Степаненко, які поаплодували людям в центрі поля. Решта…..

Навколофутбольний побут

Були черги на турнікетах і в майбутньому з цим ділом треба більше працювати. Також чув нарікання від людей, що не було води в туалеті. Це великий мінус, адже треба хоча б під час футболу воду таки впустити.

Зате, порадував транспорт. Хто скористався послугами громадського транспорту, той явно не пожалів, адже автобусів, тролейбусів було дуже багато. Інша справа з приватним транспортом. На об’їзній дорозі були пробки і то суттєві.

Гра-відповідь за тиждень вже в Іспанії, тому будемо вболівати разом!!! Шанси ще є, але незначні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*