Як гравці Севільї прогулювались Львовом - Блог про Львів

Як гравці Севільї прогулювались Львовом

Воробус та Лорєнте

В останні дні Львів окрім підготовки до Великодніх свят живе також майбутнім футбольним поєдинком у рамках півфіналу Ліги Європи, який сьогодні о 22 годині 05 хвилин розпочнеться на стадіоні «Арена Львів».

Донецькому Шахтарю буде протистояти іспанський клуб – Севілья. Про враження від гри поговоримо вже завтра, а поки що розповім про те, як Воробус «полював» на гравців іспанського клубу.

Все-таки, ця команда не кожного дня приїздить у місто Лева, а світлини чи автограф з футболістами – це пам’ять.

Тому, ваш автор вчора близько 11 години ранку вирішив прогулятися центром нашого міста й поспостерігати за іспанською делегацією, а саме: чи вона гуляє, чи роздає автографи й так далі.

Приходжу з колегою під готель «Дністер» (саме там живе Севілья) і перше кого зустрічаю, так це велику кількість любителів взяти автографи. Деяких персонажів я навіть знаю в лице, адже вони кожного разу, коли у Львів приїздить серйозна команда постійно товчуться то біля готелю де живе команда або ж в аеропорті.

Питаю їх чи виходили гравці Севільї на прогулянку, у відповідь чую, що семеро футболістів годину тому пішли гуляти в центр нашого міста й мають швидко повернутися.

Чекаємо… Тим більше, що погода то хороша. Можна і в парку посидіти.

Сиджу собі такий з колегою дивлюся на дівчат, аж раптом наш спокій порушують чоловіки в жовтих куртках. Це і справді люди з іспанського клубу, але не гравці, а обслуговуючий персонал.

Не цікаво…

Ну, а за кілька хвилин почали сходитися гравці. Вони як і в аеропорті також люб’язно роздають автографи, щоправда вже більше поспішають. Можливо на обід? Колега бере кілька автографів, роблю йому фото на пам’ять.

Також читайте:   Чемпіонат Італії: результати матчів 25 туру

Здається все…. Але, спокій людей біля готелю порушує гравець Севільї – Лорєнте. Він, так виглядає, гуляв собі сам. Само собою, що поціновувачі автографів одразу ж біжать до нього.

А Воробус довго не думаючи робить з цим гравцем фото.

Що далі? А далі по одному гравці Севільї виходять щоб: дати інтерв’ю іспанському телеканалу (Ібора), а також щоб зняти про себе фільм. Принаймні є така думка про гравця з прізвищем – Сорія.

Воротар роздав людям автографи, з журналістами пішов давати інтерв’ю у парку, знову роздав автографи на лавках, пішов в серце нашого міста знову ж таки з цими ж журналістами. Популярний…

Колега і в цього гравця бере автограф, робить фото, а далі ми йдемо перекусити на літні столики.

Сидимо собі такі й в поле зору нас та й інших людей потрапляє компанія людей років так 40-50, вони – іспанці. І як ви думаєте, що вони робили? Напевно пиво?

А якраз ні. Іспанці намотували круги парком Івана Франка. Інколи здавалося, що вони зараз впадуть… Витривалі…

Перекушуємо й повертаємося під готель. Пішла «мулька», що Севілья має їхати в 14 годині на прогулянку містом. Минає 10 хвилин, пів години, година, але кругом тиша.

Один із чоловіків (був у воєнній формі) робить фото у стилі селфі на фоні готелю й відсилає світлину приватним повідомленням Євгену Коноплянці у фейсбук з проханням вийти.

Не знаю чи це сповіщення таки дійшло до Жені, але весело… Коноплянка не виходить…

А далі іспанці таки вийшли з готелю, але для того щоб сісти в автобус та поїхати на тренування.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*