Футбол. Ліга Європи. Севілья 3:1 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Севілья 3:1 Шахтар (відео)

Гамейро

Казка завершилася… Саме так можна сказати про виступ донецького Шахтаря у цьогорічній Лізі Європи.

Колись це мало таки відбутися. Хоча, до останнього була надія, що команда з України знову, як і минулого року Дніпро, зможе потрапити у фінал другого за престижністю європейського футбольного турніру.

Які враження залишилися від вчорашнього футбольного поєдинку між Севільєю та Шахтарем, хто буде грати у цьогорічному фіналі Ліги Європи, відео голів та багато іншого читайте далі.

Севілья та її домашня підтримка

Чесно скажу, коли вчора почув як на стадіоні в Севільї місцева публіка підтримує свою команду, одразу ж мурахи пішли по шкірі. Реально, було круто. Ось так є стадіон і всі співають, кричать, за емоції від голу своєї команди взагалі мовчу.

Не те що у нас, що більшість сидить, жує насіння й деколи кричить стандартні вигуки.

Гра Шахтаря

Вчора ми побачили максимум на який спромоглися футболісти української команди. Так, вони старалися, був момент що навіть в грі була нічия, але досвід таки зіграв своє. В Шахтаря зараз йде омолодження команди.

Від того й не дивно, що Малишев допустився помилки на початку гри.

Що далі?

А далі, моя думка така, що все буде залежати від того чи залишиться в команді Мірча Луческу. Якщо так, то груповий етап Ліги Чемпіонів та конкурентоспроможність у чемпіонаті світить, а якщо ні, то прийде новий тренер, нові схеми, нова тактика…

Також читайте:   Футзал: Азербайджан 3-3 Україна (по пен. 4-2) + Відео

Плюс цікава ситуація з бразильцями. Чи захочуть вони й на далі грати за ФК Шахтар.

Севілья

Ця команда вчора вийшла на поле й показала відмінний футбол. Іспанці хотіли пройти далі й вони цього добилися. Та й зрештою, все йде до того, що Севілья зможе втретє поспіль виграти турнір під назвою – Ліга Європи й потрапити на пряму в груповий етап Ліги Чемпіонів.

Коноплянка

Вчора всю гру просидів на заміні. Думаю, що може хоч на 5-ть хвилин його таки випустять, але так складалася гра, що випускали під завершення гри захисників й аж ніяк не гравців атакуючого плану.

Фінал

У ньому 18 травня між собою зіграють: іспанська Севілья та англійський Ліверпуль, який за сумою двох матчів був сильнішим за ще один іспанський клуб – Вільяреал.

Думаю, що в Базелі битва буде ще та. Вже зараз читаю відгуки людей, що гра може бути навіть цікавішою чим фінал Ліги Чемпіонів.

Побачимо як буде…

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Севільєю та Шахтарем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*