Футзал. Енергія перемагає Локомотив і зрівнює рахунок у фінальній серії (відео) - Блог про Львів

Футзал. Енергія перемагає Локомотив і зрівнює рахунок у фінальній серії (відео)

Володимир Кардаш

Вчора у місті Лева відбувся 4-й поєдинок фінальної серії за звання чемпіона України з футзалу в якому між собою зустрічалися: наша львівська Енергія та діючий чемпіон країни – харківський Локомотив.

Одразу ж зазначу, що напередодні автор робив прогноз на цю гру і як це трапляєтьcя в житті – помилився. Енергія зуміла здивувати не лише мене, а й всю футзальну громадськість Львівщини перемігши свого суперника цілком закономірно з рахунком 5-2.

Те, що вчора відбувалося в палаці спорту «Галичина» іншими словами як окраса сезону не назвеш. Багато голів, неймовірна підтримка публіки, сейви воротарів і найголовніше – перемога львівської Енергії, яка зберігає досі шанси на загальну перемогу в чемпіонаті.

Коли йшов на гру десь у підсвідомості тримав результат 3-ої гри (Локомотив розбив «енергетиків» з рахунком 6-0) і це означало, що права на помилку наша команда не мала. Плюс, думав що мала лавка запасних може зіграти з Енергією злий жарт.

А, як виявилося, це були лише стереотипи. Павленко та компанія вийшли такими зарядженими на гру, що іншого результату як перемога ніхто від них і більше чекати не міг.

У порівнянні з третім поєдинком, вже господарі паркету грали першим номером, а гості переважно захищалися. Спершу була «суха» гра, а потім розпочався парад голів.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо програє Челсі (відео)

Кузь обіграв гравця «Локо» – Рогачова і прострілив, де дуже невдало зіграв кіпер гостей – Литвиненко, який зрізав шкіряного у свої ворота.

Звісно, що у плани чемпіонів програвати не входило й вони кинулися відігруватися. І тут свою супер реакцію показав кіпер «Енергії» – Володимир Кардаш. Просто нема слів, адже вчора він був на висоті.

Володя так зарядився на гру, що пробити його було фактично не реально. Ще у першому таймі окрім чудових сейвів з гри він відбив два десятиметрових, а в другому й взагалі зумів забити два голи, коли Локомотив розігрував п’ятого польового.

Повертаючись до перепитій на полі скажу, що в другому таймі наша команда подвоїла рахунок, гості один гол відігрують, але Микола Грицина знову виводить свою команду вперед у два голи.

Далі були голи Кардаша, відчайдушні зусилля гостей відігратися й безглузде вилучення Михайла Грицини (заробив вилучення на рівному місці й тепер в Харкові не зіграє).

Символічно, що перемогу своєї команди львівський глядач зустрів у виконанні державного гімну України.

Останній, 5-й поєдинок фінальної серії відбудеться 21 травня у місті Харкові. Звісно, шанси на загальну перемогу вищі в нашого суперника, але прогнози вже робити не буду.

М’яч круглий, поле квадратне.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*