Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 2:3 “Княжий ринок-2” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 2:3 “Княжий ринок-2”

Княжий ринок-2 обігрує Нові імена

Набирають обертів футзальні баталії під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини. І сьогодні свій поєдинок другого туру в рамках першої ліги проводила команда «Нові імена».

Суперник у нас був не простий – один із фаворитів цьогорічної першості клуб «Княжий ринок-2».

Чесно скажу, до гри були побоювання за результат. Все-таки, «княжичі» постійно грають у першій лізі, а ми лише дебютували в ній. Плюс, думаю всі знають добре, що в нас є проблеми з воротарями.

Що Тарас Михайлишин, що Ігор Воробій травмовані. Тому, приходиться стояти в рамці польовому гравцю – Денису Бутрину, а він, до слова, міг би допомогти у полі.

Та й перед самим початком гри раптово піднялася температура в новачка команди – Володимира Богатюка.

Тим не менше, «Нові імена» вийшла на цю гру зарядженими на здобуття позитивного результату й були близькими до його здобуття.

У звітній грі ми обрали захисну тактику й діяли переважно на контратаках. І варто сказати, що в першій 20-ти хвилинці ця тактика себе виправдала. Завдяки дублю – Володимира Великого ми вели 2-0 і це був непоганий початок.

Прогнозовано, що із початку другого тайму гравці другої команди «Княжого ринку» кинули всі сили в атаку випустивши п’ятим польовим – Олександра Дудаша.

Мить і їм один гол вдається відквитати. З кожною хвилиною ставало все важче та важче. Та й спека сьогодні була серйозна. І коли «княжичі» зуміли зрівняти рахунок й взагалі стало боязко за підсумковий результат.

Але, хлопці билися один за одного і якби фарт був на нашій стороні, то ми могли би й перемогти.

Також читайте:   Всеукраїнський фінал АФЛУ: результати матчів другого ігрового дня

Чого вартує епізод десь приблизно за три хвилини до завершення гри, коли після обрізки гравців команди-суперника – Олесь Великий вилетів сам на ворота й замість того щоб пробити в один дотик він забарився з м’ячем й у підсумку завдяки фолу останньої надії його зупинив гравець команди-суперника.

Червона картка, небезпечний штрафний, 2 хвилини гри в більшості нам результату не дали. Складається таке враження, що ми просто самі не вірили що можемо перемогти «Княжий ринок-2».

А потім настало те, що відбувалося з нами вже колись на кубку «Stop drugs – league». Ми із-за банальної незібраності та гри до останніх секунд отримали гол з нічого у власні ворота після банальної обрізки. Таким собі злим генієм нашої команди виступив – Григорій Гриншпун.

Часу відігратися у нас фактично не було. Поразка 2-3, важка поразка, але варто подякувати хлопцям за цю гру. Вони по-справжньому билися, не вийшло, але перемоги ще попереду.

Протокольні дані:

Футзал. Перша ліга. Нові імена 2-3 Княжий ринок-2

Голи: В. Великий-2
склад: Бутрин – Ільків, Николишин, Крупчук, Ільків, Ковалик, В. Великий, О. Великий, Копій.

P.S. І трохи негативу. Як стало відомо прес-службі команди, сьогодні на полях «Електрону» завівся злодій, який окрім гаманця одного із наших гравців поласував ще іншими матеріальними цінностями любителів гри «5 на 5».

Хотів би порадити організаторам змагань якось у цьому плані працювати значно краще.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*