Де в районі Погулянки знайти банкомат?

Де банкомат?

Сподівався Воробус, що його загадку буде відгадати важко, але вже з першого разу людина з ніком – «вау о це загадка» написала що скульптура скрипаля знаходиться в одному з будинків напроти стадіону де часто проводяться футбольні поєдинки як на обласному, так і на аматорському рівні.

Так, так, автор блогу зачастив на Погулянку й у найближчі дні буде багато постів саме звідти.

І почнемо ми з питання, яке задав мені один хороший приятель якого я зустрів по дорозі в це чудове місце.

Йшли ми, йшли, аж раптом товариш мене питає наступне, цитую: «А чи знаєш ти де тут є банкомат? ».

Чесно, мене одразу ж було поставлено в тупик. Реально, скільки ходив на Погулянку, ніколи й близько не бачив тут банкомата. А до слова, тут і центр творчості дітей та юнацтва Галичини куди приїздять люди на різноманітні концерти, і неподалік є розташований ботанічний сад, та й багато житлових будинків тощо.

Що ж, пробуємо шукати… Йдемо, йдемо, минаємо будинки, дивимося неподалік стадіону. Може тут десь є? Зустрічаємо старшу пані, питаємося, на що у відповідь чуємо, що банкомат є, але він знаходиться аж на зупинці біля Водоканалу.

Ну, про цей я також знаю, адже там неодноразово знімав гроші, але як на рахунок Погулянки?

Також читайте:   В обмінник з паспортом?

Трамвай тут зараз не їздить і ще довго не їздитиме, отже на зупинці також нічого не має. Десь з’являється надія знайти штуку що видає гроші біля самого центру творчості.

Знову питаю багатьох людей що тут гуляю і у відповідь чую банальні фрази: «хіба що біля Водоканалу або ж на вулиці Личаківській».

Блін, хай йому грець. Заходжу у приміщення центру творчості, мене одразу ж зустрічає охорона й знову її запитую про банкомат, адже хочу зняти гроші.

Охоронець мене повідомляє, що банкомату тут нема. Є щось подібне, але це не він. Придивляюся уважніше й помічаю, що це термінал для поповнення мобільного рахунку й так далі.

Якщо таку штуку тут поставили, то чому це не зробити з банкоматом? Реально багато людей би могло прийти сюди, зняти гроші з рахунку й щось собі купити. А то поки зайдеш до Водоканалу, поки знімеш ці гроші, поки повернешся назад вже нічого не хочеться.

І ще одне. Не вистачає тут і магазинів. Поруч такий крутезний парк, можна взяти морозива, водички, піти посидіти в парку, а купити то це все нема де…

Можливо люд прочитає цю публікацію та й схаменеться нарешті…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*