Футбол. Жінки. Відбір на Євро-2017. Україна 2:0 Греція - Блог про Львів

Футбол. Жінки. Відбір на Євро-2017. Україна 2:0 Греція

Жінки: Україна - Греція

Вчора у місті Львові знову був великий футбол. У рамках відбору на чемпіонат Європи-2017 року на стадіоні «Арена Львів» між собою зустрічалися жіночі збірні України та Греції.

Турнірна ситуація в нашій групі склалася перед цією грою таким чином, що нашим дівчатам треба було будь-що перемагати свого суперника щоб мати шанси на друге підсумкове місце, яке дозволяє вийти на свято футболу, яке відбудеться наступного року в Нідерландах.

Щодо грецьких дівчат, то вони фактично втратили всі шанси на заповітну путівку, тому приїхали у місто Лева на туристичну прогулянку.

Воробус останнім часом щось захопився різноманітними видами спорту, тому з радістю відгукнувся на пропозицію знайомого – п. Андрія відвідати цю гру. Тим паче що погода то була хороша й вдома нема чого сидіти.

Особливого ажіотажу ця гра не викликала. Все-таки, на даний час жіночий футбол не такий популярний як той же концерт гурту «Океан Ельзи» чи матчі донецького Шахтаря у Лізі Чемпіонів.

Тим не менше, гру відвідало близько трьох тисяч глядачів. Були це переважно студенти, учні шкіл, курсанти, яким запрошення роздавали безкоштовно. А так, квиток в касі вартував не більше 25-ти гривень.

Заходимо на стадіон, слухаємо гімни обидвох країн і через мить починається гра. А дебют для українських жінок, до слова, видався дуже і дуже вдалим.

Також читайте:   Отакар МЕСТЕК: «Ми безпосередньо контактуємо з футболістами та футзалістами з України»

Вже на 2-й хвилині гри кіпер гостей фолить у своїй штрафній на Тетяні Козиренко. Суддя гри без вагань ставить пенальті, яке вдало реалізовує Апанащенко.

Ніби гості мають активізуватися, більше атакувати, але ні. Моментів більше створюють наші дівчата і раз за разом свою команду рятує кіпер збірної Греції.

І лише під кінець першої 45-ти хвилинки гостям вдається щось створити, але грецькі дівчата своїх моментів не реалізовують. Натомість українки подвоюють свою перевагу.

Ольга Бойченко, опинившись на вістрі атаки, влучним ударом завершила комбінацію за участю Людмили Пекур і Тетяни Романенко.

2-0 після першої половини зустрічі і це вагома заявка на перемогу.

Друга 45-ти хвилинка пройшла вже без голів. Прогнозовано більше атакували дівчата з Греції, але наші жінки вдало відзахищалися й у підсумку зуміли здобути таку потрібну перемогу.

Що далі? А далі все вирішиться 15 вересня. Саме тоді наші дівчата зіграють проти своїх основних конкуренток – збірної Румунії на виїзді.

Думаю не варто говорити, що поразка в наші плани явно не буде входити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*