Футзал. Чемпіонат Львова. Перша ліга. Спільнота – Нові імена. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Львова. Перша ліга. Спільнота – Нові імена. Анонс

Бутрин-воротар

Вже завтра на полях «Електрон» продовжаться змагання з міні-футболу під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини.. А, як відомо, у першій лізі виступає й команда за яку грає автор блогу – Ігор Воробус і її назва – «Нові імена».

Щоправда поки я ще не зіграв жодного поєдинку. В заявці був, але вийти на поле ще не доводилося. Причина банальна – травма, яку я ще отримав на кубку чемпіонів Львова.

Тим не менше, команда грає і без мене й навіть вдалося здобути перше очко у матчі першого туру проти команди «Фуджікура». А минулих вихідних замість того щоб перемогти головного фаворита змагань – «Княжий ринок-2», ми взяли й примудрилися програти.

Такі поразки болючі, ніхто не сперечається, але жити треба далі. Як сказав мені один мій хороший приятель, цитую його слова: «поразки на останніх секундах – це завжди досвід на майбутнє».

У третьому турі змагань команді «Нові імена» буде протистояти не менш слаба команда – «Спільнота». Ці хлопці є постійними учасниками змагань й навіть скажу більше, минулої зими вони зуміли зайняти підсумкове третє місце у змаганнях першої ліги.

Чого слід очікувати від цього поєдинку?

По-перше, не може зіграти в матчі наш капітан – Володимир Крупчук. Хто ще не знає, то скажу, що він на останньому тренуванні зламав ключицю й вилетів з гри напевно до кінця сезону. Тепер він буде глядачем і тренером.

Також читайте:   Минув рік співпраці Воробуса з ФК "Галицька здоба"

І на далі травмований воротар – Михайлишин, а також ваш автор. Хоча, по собі можу сказати, що є всі шанси зіграти завтра. Почуваюся непогано, нога майже не турбує. Єдине, що є побоювання за фізичну форму, але думаю з нею також проблем не має бути.

Плюс швидше за все у склад має повернутися – Володя Богатюк, який минулої гри мав температуру.

Особисто я очікую важкої гри. Бачив як «Спільнота» грала попередні два тури. Хлопці швидкі, добре рухаються й пробивають по воротах з будь-якої позиції. Напевно, що вони також захочуть здобути три залікові пункти як і ми.

Запрошуємо підтримати нашу команду в завтрашній грі, яка розпочнеться на полях «Електрон» о 12 годині 20 хвилин.

Щодо другої команди, то вона свій поєдинок проведе через годину проти клубу «Інемівка». Ця гра також не має бути легкою, тим паче що в склад суперника повернеться багато гравців.

Ну, а вже опісля гри очікуйте оперативні звіти з ігор нашої команди.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*